Afspraken studio

AFSPRAKEN STUDIOBEZOEK

  1. Kom op tijd

De studiosessie begint exact op het moment dat we vooraf afspraken. Komt u door omstandigheden te laat, bestaat het risico dat uw studiotijd verkort. Afhankelijk van aansluitende afspraken, is het niet altijd mogelijk langer door te werken.

  1. Levertijd foto’s

Ik lever uw foto’s graag zo snel mogelijk af. Soms werken we in twee beurten: een voorkeuze, gevolgd door de afwerking en optimalisatie van de beelden. Als het druk is, kan dat enkele dagen in beslag nemen. Maar liever even langer wachten, dan minder goede beelden natuurlijk.

  1. Levertijd prints

De standaard 20 x 30 cm print maak ik zelf. Die kan ik dus snel na het goedkeuren/kiezen van de gewenste print afleveren. Grotere prints of speciale kunstprints laat ik één keer per maand afdrukken. Zij worden in bestelling gegeven de laatste werkdag van de maand en ontvang ik zeven tot tien dagen later. Ofwel haalt u de prints zelf op, ofwel stuur ik ze u op met een kleine meerkost.

  1. Levertijd magazines

De magazines hebben hetzelfde bestelmoment als de kunstprints. Indien u dat wenst, kiest u voor snel transport, mits een supplement van vijftien euro.

  1. Begeleider

U mag zich laten begeleiden door maximum één persoon. De beperkte studioruimte laat niet meer toe.

©2022Copyright - Alle rechten voorbehouden - PTRCKGPTS - Al mijn werk is auteursrechtelijk beschermd.