Logo Pixela

Bedrijfsfotografie

Pixela bedrijfsfotografie: verrassend, professioneel en gedreven

Het aanbod bedrijfsfotografie van Pixela bevat twee grote luiken:

 • Presentatie van uw bedrijfsgebouw(en), activiteiten en producten. Hiervoor ga ik steeds op zoek naar een originele, niet voor de hand liggende, invalshoek.
 • Voorstelling van uw medewerkers voor de sociale media van uw bedrijf. Mensen komen veel professioneler en gedrevener over dankzij de juiste profielfoto.

 

Op zoek naar bedrijfsfotografie die uw onderneming naar een hoger visueel niveau tilt? Ga naar onze contactpagina!

Bedrijfsfotografie : waarom ?

 • Professionele uitstraling: Professionele bedrijfsfotografie zorgt voor een hoogwaardige en professionele uitstraling van uw bedrijf. Goede foto’s wekken vertrouwen bij potentiële klanten en zakelijke partners, wat kan leiden tot een positievere perceptie van uw merk.

 • Unieke visuele identiteit: Met professionele bedrijfsfotografie kunt u een unieke visuele identiteit voor uw bedrijf creëren. Op maat gemaakte foto’s kunnen uw producten, diensten, medewerkers en bedrijfsomgeving op een authentieke manier weergeven, waardoor u zich kunt onderscheiden van de concurrentie.

 • Effectieve marketing en promotie: Kwalitatieve bedrijfsfoto’s zijn van onschatbare waarde bij marketing- en promotieactiviteiten. Ze kunnen worden gebruikt in gedrukte materialen, websites, sociale media, advertenties en presentaties om uw boodschap kracht bij te zetten en de interesse van uw doelgroep te wekken.

 • Impact op sociale media: In de moderne digitale wereld zijn visuele inhoud en sociale media nauw met elkaar verbonden. Professionele bedrijfsfoto’s genereren meer betrokkenheid op sociale platforms en trekken een groter publiek aan, waardoor uw merkbekendheid wordt vergroot.

 • Investering op lange termijn: Hoogwaardige bedrijfsfotografie is een investering op lange termijn. De foto’s kunnen herhaaldelijk worden gebruikt voor verschillende marketingdoeleinden en blijven relevant voor uw bedrijf gedurende meerdere jaren, waardoor u de kosten over een langere periode spreidt.

Zelf profielfoto's laten maken van uw medewerkers.

 • Het verstrekken van professionele profielfoto’s aan uw medewerkers heeft verschillende voordelen en kan een waardevolle investering zijn voor uw bedrijf. Hier zijn enkele redenen waarom u zelf profielfoto’s aan uw medewerkers zou moeten geven:

  1. Uniforme uitstraling: Door alle medewerkers te voorzien van professionele profielfoto’s in dezelfde stijl en setting, creëert u een uniforme uitstraling voor uw team. Dit zorgt voor een professionele en samenhangende presentatie van uw bedrijf naar klanten, partners en andere belanghebbenden.

  2. Professionele representatie: Met professionele profielfoto’s kunnen uw medewerkers zich op een professionele en representatieve manier presenteren op uw website, sociale media, e-mailhandtekeningen en andere communicatiekanalen. Het helpt om een positieve indruk achter te laten bij klanten en partners.

  3. Persoonlijke connectie: Profielfoto’s maken het gemakkelijker voor klanten en partners om een persoonlijke connectie te voelen met uw medewerkers. Het geeft een gezicht aan de mensen achter het bedrijf, wat het vertrouwen kan vergroten en de communicatie kan verbeteren.

  4. Merkconsistentie: Met zelf verstrekte profielfoto’s kunt u ervoor zorgen dat het merk van uw bedrijf consistent wordt weergegeven. Door te kiezen voor dezelfde achtergrond, stijl en kwaliteit, stralen alle profielfoto’s dezelfde professionele uitstraling uit die past bij uw merkidentiteit.

  5. Eenvoudig up-to-date te houden: Als u zelf de profielfoto’s beheert, kunt u ze gemakkelijk up-to-date houden. Wanneer er veranderingen zijn in het team, nieuwe medewerkers worden toegevoegd of er wijzigingen in functies zijn, kunt u snel de profielfoto’s aanpassen zonder afhankelijk te zijn van externe bronnen.

  6. Positieve bedrijfscultuur: Het geven van professionele profielfoto’s aan uw medewerkers kan een positieve invloed hebben op de bedrijfscultuur. Het laat zien dat u waarde hecht aan het presenteren van uw team op een professionele en persoonlijke manier, wat het moreel en de betrokkenheid kan versterken.

Het voordeel van foto's van uw bedrijfsgebouwen

 • Het plaatsen van foto’s van uw bedrijfsgebouw op uw website biedt verschillende voordelen en kan een waardevolle aanvulling zijn op uw online aanwezigheid. Hier zijn enkele redenen waarom u uw bedrijfsgebouw foto op uw website zou moeten zetten:

  1. Visuele representatie: Foto’s van uw bedrijfsgebouw bieden uw websitebezoekers een visuele representatie van uw fysieke locatie. Dit helpt hen om een beter beeld te krijgen van uw bedrijf en de omgeving waarin het opereert.

  2. Betrouwbaarheid en transparantie: Het tonen van uw bedrijfsgebouw op uw website straalt betrouwbaarheid en transparantie uit. Het laat zien dat u trots bent op uw vestiging en open bent over uw fysieke aanwezigheid.

  3. Versterking van merkidentiteit: Het bedrijfsgebouw kan een belangrijk element zijn van uw merkidentiteit. Door foto’s van uw bedrijfsgebouw te gebruiken, kunt u consistentie creëren tussen uw online en offline presentatie, wat de herkenbaarheid en bekendheid van uw merk kan vergroten.

  4. Vertrouwen opwekken bij klanten: Potentiële klanten vinden het vaak geruststellend om te weten waar uw bedrijf is gevestigd. Het tonen van foto’s van uw bedrijfsgebouw kan vertrouwen opwekken bij klanten, vooral als ze overwegen om zaken met u te doen.

  5. Lokale vindbaarheid en SEO: Foto’s van uw bedrijfsgebouw kunnen ook de lokale vindbaarheid en zoekmachineoptimalisatie (SEO) van uw website verbeteren. Door uw locatie visueel te benadrukken, kunnen zoekmachines uw bedrijf beter koppelen aan lokale zoekopdrachten.

  6. Persoonlijk tintje: Het plaatsen van foto’s van uw bedrijfsgebouw kan een persoonlijk tintje aan uw website geven. Het geeft bezoekers het gevoel dat ze een kijkje achter de schermen krijgen en draagt bij aan een menselijke en toegankelijke uitstraling.

  7. Navigatie en routebeschrijving: Foto’s van uw bedrijfsgebouw kunnen praktisch zijn voor klanten die uw fysieke locatie willen bezoeken. Het helpt hen om het gebouw te herkennen en kan als visuele ondersteuning dienen bij het vinden van de juiste route.

bedrijfsfotografie_bedrijfsgebouw_fotografie_pixela _profielfotos_fotosmedewerkers
bedrijfsfotografie_bedrijfsgebouw_fotografie_pixela _profielfotos_fotosmedewerkers_interieurfotografie_bedrijfsprocesfotografie