Logo Pixela

Bedrijfsfotografie

Pixela bedrijfsfotografie: verrassend, professioneel en gedreven

Het aanbod bedrijfsfotografie van Pixela bevat volgende luiken:

 • Presentatie van uw bedrijfsgebouw(en) en activiteiten. Hiervoor ga ik steeds op zoek naar een originele, niet voor de hand liggende, invalshoek.
 • Voorstelling van uw medewerkers voor de sociale media van uw bedrijf. Mensen komen veel professioneler en gedrevener over dankzij de juiste profielfoto.
 • Productfotografie. kleine en middelgrote producten kunnen we in onze studio fotograferen, grote voorwerpen in overleg bijvoorbeeld ter plaatse.

Op zoek naar bedrijfsfotografie die uw onderneming naar een hoger visueel niveau tilt? Ga naar onze contactpagina!

Laat uw medewerkers professioneel overkomen op social media

Bedrijfsfotografie_pixela_socialmedia_medewerkers_personeel_fotograferen_bedrijfsfotografie_contentcreatie_3

Social media zijn zeer belangrijk tegenwoordig in het bedrijfsleven. Ook uw medewerkers zijn aanwezig op bijvoorbeeld LinkedIn, uw website en ander platformen waar ze uw firma vertegenwoordigen. Daarom is het belangrijk dat ze de waarden en professionalisme van uw bedrijf op de juiste manier vertegenwoordigen. En dat is meestal niet met een foto vanop de skipiste of met hond Bobby…

Pixela verzorgt de bedrijfsfotografie van u en uw medewerkers. Tijdens een kort overleg bespreken we hoe u  uw mensen in beeld wil brengen. Op de werkplek, voor het bedrijfsgebouw, aan uw producten, of clean in een studio omgeving. Afhankelijk van het aantal personen zetten we een kleine mobiele studio op in uw bedrijf. 

Neem snel contact om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bedrijfsfotografie_pixela_socialmedia_medewerkers_personeel_fotograferen_bedrijfsfotografie_contentcreatie_1
Bedrijfsfotografie_pixela_socialmedia_medewerkers_personeel_fotograferen_bedrijfsfotografie_contentcreatie_2

Portfolio bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie : waarom ?

  • Professionele uitstraling: Kwalitatieve bedrijfsfoto’s geven uw bedrijf een professionele en betrouwbare uitstraling. Dit helpt bij het opbouwen van vertrouwen bij klanten en partners.

  • Merkidentiteit versterken: Goede foto’s kunnen de kernwaarden, cultuur en het imago van uw merk visueel communiceren. Dit helpt bij het versterken van uw merkidentiteit en maakt uw bedrijf herkenbaar.

  • Betere marketing en promotie: Visuele content is cruciaal voor marketing en promotie. Professionele bedrijfsfoto’s kunnen uw website, sociale media, brochures en andere marketingmaterialen aantrekkelijker en effectiever maken.

  • Klantenbinding: Mensen voelen zich meer verbonden met bedrijven die een menselijke kant laten zien. Bedrijfsfotografie kan uw team, werkomgeving en bedrijfsactiviteiten op een persoonlijke en authentieke manier presenteren, waardoor klanten zich meer betrokken voelen.

  • Concurrentievoordeel: In een competitieve markt kan goede bedrijfsfotografie u onderscheiden van de concurrentie. Het laat zien dat u investeert in kwaliteit en professionaliteit, wat kan leiden tot een sterkere positie in de markt.

Zelf profielfoto's laten maken van uw medewerkers.

Het laten maken van professionele profielfoto’s van uw personeel biedt tal van voordelen voor uw bedrijf. Hier zijn zeven sterke redenen:
 1. Professionele uitstraling: Professionele profielfoto’s zorgen voor een uniforme en professionele uitstraling op uw website en sociale mediakanalen. Dit wekt vertrouwen bij klanten en partners.

 2. Merkconsistentie: Consistente profielfoto’s versterken de merkidentiteit en zorgen ervoor dat uw team als een coherent en betrouwbaar geheel wordt gepresenteerd.

 3. Betere eerste indruk: Een goede eerste indruk is cruciaal. Professionele profielfoto’s geven potentiële klanten en partners een positieve indruk van uw bedrijf en uw medewerkers.

 4. Verhoogde herkenbaarheid: Klanten en partners kunnen uw medewerkers gemakkelijk herkennen, wat de persoonlijke interactie en klantenbinding bevordert.

 5. Verbeterde interne trots: Professionele foto’s laten uw medewerkers zien dat u in hen investeert. Dit kan leiden tot een verhoogde trots en betrokkenheid binnen het team.

 6. Effectieve communicatie: Profielfoto’s kunnen worden gebruikt in presentaties, e-mails en andere communicatiemiddelen, waardoor de interactie persoonlijker en effectiever wordt.

 7. Hogere aantrekkelijkheid voor nieuw talent: Een professionele presentatie van uw team kan potentiële werknemers aantrekken. Het laat zien dat uw bedrijf waarde hecht aan professionaliteit en een positieve werkomgeving biedt.

 1.  

Het voordeel van foto's van uw bedrijfsgebouwen

 • Het plaatsen van foto’s van uw bedrijfsgebouw op uw website biedt verschillende voordelen en kan een waardevolle aanvulling zijn op uw online aanwezigheid. Hier zijn enkele redenen waarom u uw bedrijfsgebouw foto op uw website zou moeten zetten:

  1. Visuele representatie: Foto’s van uw bedrijfsgebouw bieden uw websitebezoekers een visuele representatie van uw fysieke locatie. Dit helpt hen om een beter beeld te krijgen van uw bedrijf en de omgeving waarin het opereert.

  2. Betrouwbaarheid en transparantie: Het tonen van uw bedrijfsgebouw op uw website straalt betrouwbaarheid en transparantie uit. Het laat zien dat u trots bent op uw vestiging en open bent over uw fysieke aanwezigheid.

  3. Versterking van merkidentiteit: Het bedrijfsgebouw kan een belangrijk element zijn van uw merkidentiteit. Door foto’s van uw bedrijfsgebouw te gebruiken, kunt u consistentie creëren tussen uw online en offline presentatie, wat de herkenbaarheid en bekendheid van uw merk kan vergroten.

  4. Vertrouwen opwekken bij klanten: Potentiële klanten vinden het vaak geruststellend om te weten waar uw bedrijf is gevestigd. Het tonen van foto’s van uw bedrijfsgebouw kan vertrouwen opwekken bij klanten, vooral als ze overwegen om zaken met u te doen.

  5. Lokale vindbaarheid en SEO: Foto’s van uw bedrijfsgebouw kunnen ook de lokale vindbaarheid en zoekmachineoptimalisatie (SEO) van uw website verbeteren. Door uw locatie visueel te benadrukken, kunnen zoekmachines uw bedrijf beter koppelen aan lokale zoekopdrachten.

  6. Persoonlijk tintje: Het plaatsen van foto’s van uw bedrijfsgebouw kan een persoonlijk tintje aan uw website geven. Het geeft bezoekers het gevoel dat ze een kijkje achter de schermen krijgen en draagt bij aan een menselijke en toegankelijke uitstraling.

  7. Navigatie en routebeschrijving: Foto’s van uw bedrijfsgebouw kunnen praktisch zijn voor klanten die uw fysieke locatie willen bezoeken. Het helpt hen om het gebouw te herkennen en kan als visuele ondersteuning dienen bij het vinden van de juiste route.

bedrijfsfotografie_bedrijfsgebouw_fotografie_pixela _profielfotos_fotosmedewerkers
bedrijfsfotografie_bedrijfsgebouw_fotografie_pixela _profielfotos_fotosmedewerkers_interieurfotografie_bedrijfsprocesfotografie