Logo Pixela

Portretfotografie

Pixela fotostudio: portretfotografie en tal van mogelijkheden

In mijn fotostudio in Lint verwelkom ik u graag voor verschillende portretformules, waarmee ik me zowel naar jong als oud richt:

Fotohoots vanaf één uur doen we ook buiten op locatie. Afhankelijk van de gekozen locatie, vragen we een kleine meerkost voor de verplaatsing.

Klik hier op praktische afspraken fotoshoots om even te bekijken hoe alles concreet verloopt.

En hier moet u zijn voor reservaties en prijslijst.

Voor even in de voetsporen van een supermodel? Maak dan asap een afspraak voor een fotoshoot in de professionele fotostudio van Pixela op de contactpagina.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Portretfotografie voor jong en oud

Kennismaking

Voor de portret fotoshoot hebben we een kort kennismaking gesprek.  Ik informeer graag even naar uw verwachtingen,wensen en doel van de fotosessie. Wat voor foto’s wil u graag ? Welke emoties wil u vastleggen ? Welke stijl of sfeer hebt u in gedachten ? Dit helpt mij om de fotoshoot beter af te stemen op uw verwachtingen.

Fotostudio in Lint

De meeste portretfotografie doe ik in de fotostudio te Lint. Er zijn een aantal voordelen aan het werken in de studio  :

1.Controle over de omgeving.
In de studio heb ik volledig controle over de omgeving, inclusief belichting, achtergrond en andere technische aspecten.
2. Flexibiliteit in belichting
Mijn studio is uitgerust om verschillende lichtopstellingen te kunnen doen. Daardoor kan de belichting perfect aangepast worden aan de behoefte van de fotoshoot. Dit stelt me in staat om verschillende sferen te creëren voor diverse fotosessie’s.
3. Privacy en comfort
De studio biedt een afgesloten ruimte waardoor de geporteteerde zich sneller op hun gemak voelen dan in een openbare ruimte. Dit verhoogt de kans op ontspannen en natuurlijke expressies.
4. Geen externe afleidingen
Op locatie kunnen er veel externe factoren zijn die afleiden tijdens de fotoshoot, zoals voorbijgangers, verkeer of weersomstandigheden. In een studio zijn er minder externe afleidingen, waardoor de aandacht volledig kan worden gericht op het maken van de foto’s.
5. Weerbestendig
In een studio zijn de weersomstandigheden geen factor die de fotoshoot kan verstoren. Dit is vooral handig bij fotoshoots met specifieke thema’s, stijlen of bij gebruik van gevoelige apparatuur die niet goed tegen regen of wind kan.
6. Gemakkelijke toegang tot apparatuur en rekwisieten
Mijn studio is uitgerust met professionele fotografische apparatuur en een breed scala aan rekwisieten die we kunnen gebruiken om de fotoshoot te verbeteren en aan te passen aan uw behoefte.

portretfotografie_pixela_fotostudio_potreteren_ptrckgpts_portretfotograaf_profielfoto_gezinsfoto