Logo Pixela

Zwangerschapsfotoshoot in Kontich

Mooie fotos van uw zwangerschap

Een zwangerschapsfotoshoot in Kontich is een prachtige herinnering aan een unieke en tijdelijke fase in het leven van aanstaande ouders. Het vastleggen van de schoonheid, blijdschap en verwachtingen tijdens de zwangerschap is een waardevolle ervaring zijn om later op terug te kijken, zowel voor ouders als voor het nieuwe mensje in aantocht.Het is een prachtige manier om de groeiende buik, de emoties en de verwachtingen van aanstaande ouders te documenteren. Hier zie je alvast enkele voorbeelden.

Geniet van het moment, leg deze unieke dagen vast.

Zwangerschapsfotoshoot_in_Kontich_bolle_buik_fotografie_studiofotografie_pregnatie_pixela_in_verwachting_2

Een zwangerschapsfotoshoot in Kontich is steeds een leuke en unieke belevenis bij Pixela. In onze studio maken we mooie foto’s van uw laatste weken zwangerschap. Idealiter is de fotoshoot rond de 32° week.

U kan verschillende keren van outfit wisselen en dank zij de verschillende achtergronden en lichtopstellingen krijgen we een grote variatie in de beelden.

Er zijn verschillende formules voor de fotoshoot van groot naar klein. De meest genomen is de Large formule. We maken daarbij een uur lang foto’s in de verschillende settings. Uit de vele beelden mag u er 10 kiezen die ik mooi afwerk en digitaal aan u bezorg. Eén van die 10 beelden printen we mooi uit op fotopapier 20 x 30 cm.

Indien gewenst kan u extra beelden, wanddecoratie of een boek bij bestellen. 

Wenst u iets anders dan de voorgestelde formule’s ? Liever een fotoshoot buiten of op locatie ? Neem contact en we bespreken de mogelijkheden.

Zwangerschapsfotoshoot_in_Kontich_bolle_buik_fotografie_studiofotografie_pregnatie_pixela_in_verwachting_1
Zwangerschapsfotoshoot_in_Kontich_bolle_buik_fotografie_studiofotografie_pregnatie_pixela_in_verwachting_3

Wie kan er mee op de foto bij zwangerschapsfoto's?

Welke locaties zijn mogelijk voor een zwangerschapsfotoshoot in Kontich ?

Zwangerschapsfotoshoots in Kontich kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden, afhankelijk van de voorkeuren van de aanstaande ouders.
Populaire locaties zijn parken, stranden, tuinen of zelfs de eigen woning.
Maar even goed de heide, zee of aan een meer leveren prachtige foto’s op van uw zwangerschap,
Binnenlocaties kunnen de slaapkamer, de babykamer of een gezellig ingerichte kamer zijn.
Wil je echt iets anders ? Ik ken enkele veilige urbexlocaties die perfect kunnen voor een zwangerschapsfotoshoot.
Ook onze fotostudio in Lint is natuurlijk een optie. Het voordeel daar is dat het licht volledig onder controle is en we mooie lichteffecten kunnen creeëren.

Je ziet, alles is mogelijk.

Wat is de beste timing voor een zwangerschapsfoto ?

De meeste zwangerschapsfotoshoots vinden plaats tussen de 30e en 32e week van de zwangerschap. Op dit moment is de buik duidelijk zichtbaar, maar is de aanstaande moeder meestal nog comfortabel genoeg om verschillende poses aan te nemen.

Vroeger is de buik soms niet zo duidelijk zichtbaar.
De laatste weken van de zwangerschap kunnen wel eens zwaarder aanvoelen en gevn soms ook kans op ongemakken. We plannen in ieder geval voor de 36e week, stel dat je iets eerder bevalt zou je de fotoshoot mislopen, je weet maar nooit.

Referenties Zwangerschapsfotografie

ZwangerschapsfotoshootinKontich_Zwangerschapsfotoshoot_in_Kontich_pixela_newBorn_New_Born_Zwangerschapsfotografie_Zwangerschap_in_Studio_Fotografie

Hier zijn enkele kenmerken en tips met betrekking tot een zwangerschapsfotoshoot in Kontich :

Timing: De ideale periode voor een zwangerschapsfotoshoot is tussen de 30e en 36e week van de zwangerschap. Tijdens deze weken is de buik prachtig rond en zichtbaar, terwijl de aanstaande moeder zich doorgaans nog comfortabel genoeg voelt om diverse poses aan te nemen.

Locatie: Onze zwangerschapsfotoshoots kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden, volledig afgestemd op jullie voorkeuren. Populaire buitenlocaties zijn schilderachtige parken, serene stranden, weelderige tuinen of zelfs jullie eigen woning. Binnenlocaties kunnen variëren van de gezellige babykamer tot een knus ingerichte slaapkamer. Uiteraard is ook onze volledig uitgeruste fotostudio in Lint een uitstekende keuze voor prachtige binnenopnames.

Kleding: Wij raden aanstaande moeders aan om kleding te kiezen waarin ze zich zowel comfortabel als mooi voelen. Strakke tops, elegante jurken of stijlvolle lingerie accentueren de zwangere buik op de mooiste manier. Lichte, neutrale kleuren zijn ideaal om de focus te leggen op jou en je buik, en creëren een tijdloze uitstraling.

Poses: Ons ervaren team helpt je graag met het aannemen van verschillende poses die de schoonheid van je zwangerschap vastleggen. Of het nu gaat om het zachtjes vasthouden van je buik, een liefdevolle omhelzing met je partner, of creatievere poses die jullie unieke persoonlijkheid weerspiegelen, wij zorgen ervoor dat elke foto een blijvende herinnering wordt.

Accessoires: Voeg een persoonlijke touch toe aan je foto’s met lieve accessoires zoals babykleertjes, schoentjes, knuffels of andere dierbare items. Deze extra elementen geven je foto’s een sentimentele waarde en maken ze nog specialer.

Professionele Fotograaf: Hoewel zelfgemaakte foto’s waardevol kunnen zijn, biedt onze professionele fotograaf gegarandeerde hoge kwaliteit beelden die de sfeer en emotie van deze bijzondere tijd perfect vastleggen.

Emotie en Connectie: Naast het vastleggen van de buik, richten we ons ook op de emotionele connectie tussen jullie als aanstaande ouders. Intieme blikken, warme glimlachen, en liefdevolle omhelzingen worden op een natuurlijke en mooie manier vastgelegd.

Voorbereiding: Voor een perfecte fotosessie, bespreken we vooraf jullie wensen en voorkeuren. Dit helpt ons om de fotoshoot precies af te stemmen op jullie stijl en verwachtingen, zodat jullie tevreden zijn met het eindresultaat.

Boek Nu: Wacht niet langer en boek je zwangerschapsfotoshoot vandaag nog. Laat ons deze prachtige momenten vastleggen, zodat je er voor altijd met een glimlach op kunt terugkijken.

Welke poses zijn er mogelijk voor zwangerschapsfoto’s?

Buikaccentuatie: Leg zachtjes de handen van de aanstaande moeder op haar buik om de groeiende buik te benadrukken. Dit creëert een teder en intiem moment dat prachtig vastgelegd kan worden.

Zijprofiel: Vraag de aanstaande moeder om zich op haar zij te draaien en haar buik zichtbaar te maken. Deze elegante en natuurlijke pose accentueert de rondingen van haar buik op een prachtige manier.

Handen in hartvorm op buik: Plaats de handen van zowel de aanstaande moeder als haar partner in de vorm van een hart op de buik. Dit symboliseert de liefde en verbondenheid met hun ongeboren baby en levert een liefdevolle foto op.

Omhelsing: Laat de aanstaande ouders elkaar omhelzen terwijl ze de buik vasthouden. Dit symboliseert hun samenhorigheid en de verwachting van het ouderschap, en resulteert in een warm en samenhangend beeld.

Zittend: Laat de aanstaande moeder comfortabel zitten met de focus op haar buik. Een pose met opgetrokken knieën die de buik omarmt kan een zeer intiem en rustgevend beeld opleveren.

Liggend: Voor een ontspannen en dromerige sfeer kan de aanstaande moeder op haar rug liggen terwijl ze haar buik vasthoudt. Dit creëert een kalm en sereen beeld dat haar verwachting en vreugde uitstraalt.

Achter de partner: Laat de aanstaande moeder achter haar partner staan, haar armen om hem heen slaan en haar handen op haar buik plaatsen. Dit toont de liefdevolle dynamiek tussen het stel en hun gedeelde vreugde.

Met schoentjes: Plaats een paar schattige babyschoentjes op de buik van de aanstaande moeder terwijl ze ontspannen ligt of zit. Dit symboliseert de komst van hun baby en voegt een speels en lief accent toe aan de foto.

Van bovenaf: De fotograaf kan van bovenaf foto’s maken terwijl de aanstaande moeder ligt of zit. Dit unieke perspectief legt de focus op haar buik en biedt een verfrissende kijk op de zwangerschap.

Spel met schaduwen: Door te spelen met licht en schaduw in de fotostudio kunnen kunstzinnige poses worden gecreëerd. Dit benadrukt bepaalde details terwijl andere subtiel blijven, resulterend in prachtige en mysterieuze foto’s.

Gezinsposes: Betrek oudere kinderen of huisdieren bij de fotoshoot om een liefdevolle en gezinsgerichte sfeer te creëren. Dit benadrukt de groeiende familie en maakt de shoot extra speciaal.

Buiten poses: Als de fotoshoot buiten plaatsvindt, zijn er eindeloze mogelijkheden zoals wandelen hand in hand, zittend op een deken in het park of onder een schaduwrijke boom. Deze natuurlijke omgeving voegt een prachtige achtergrond toe aan uw foto’s.

Maak van uw zwangerschap een onvergetelijke ervaring met onze professionele fotoshoots. Boek nu en leg deze kostbare momenten vast!