Logo Pixela

Origineel Kerstcadeau voor moeder

Geef een fotoshoot als origineel kerstcadeau

Een fotoshoot als origineel kerstcadeau voor moeder creëert blijvende herinneringen. Laat uw partner stralen in schitterende foto’s die een tijdloos cadeau vormen. Kies uit diverse pakketten, elk met een exclusieve en persoonlijke cadeaubox om te overhandigen.

Waarom een originele fotoshoot als cadeau voor moeder ?

1.Het vastleggen van herinneringen: Een fotosessie biedt de gelegenheid om speciale momenten en herinneringen te vereeuwigen. Of het nu gaat om een gezinsportret, een romantische fotoshoot, of een vrolijke vriendengroep, de genomen foto’s fungeren als blijvende herinneringen aan de warmte en gezelligheid tijdens de feestdagen.

2.Persoonlijk en origineel: In tegenstelling tot alledaagse cadeaus is een fotosessie een persoonlijk en uniek geschenk. Het toont aan dat je de moeite hebt genomen om iets bijzonders te regelen dat aansluit bij de interesses en persoonlijkheid van de ontvanger.

Professionele kwaliteit: Een professionele fotograaf kan met hoogwaardige apparatuur en vaardigheden de sfeer en emoties van het moment vastleggen. Hierdoor ontstaan prachtige foto’s die het waard zijn om ingelijst te worden en gedeeld te worden met anderen.

3.Creatieve expressie: Een fotoshoot biedt de mogelijkheid om creatief te zijn en de persoonlijkheid van de geportretteerden naar voren te brengen. Of het nu gaat om speelse familiefoto’s, romantische portretten of artistieke composities, een fotoshoot geeft ruimte voor creatieve expressie.

4.Langdurige waarde: In tegenstelling tot materiële cadeaus die na verloop van tijd wellicht vergeten worden, behouden foto’s hun waarde op de lange termijn. Ze kunnen in huis worden opgehangen, in een fotoalbum worden bewaard of digitaal worden gedeeld, waardoor de ontvanger regelmatig wordt herinnerd aan het bijzondere moment.

5.Gedeelde ervaring: Het organiseren van een fotoshoot kan ook een gezamenlijke ervaring zijn. De ontvanger kan genieten van de fotosessie zelf, samen met vrienden, familie of een partner, waardoor het cadeau niet alleen een tastbare herinnering is maar ook een plezierige en betekenisvolle ervaring.

6.Prachtige cadeaubox: De kerstboxen worden geleverd in een mooie cadeaubox die je kunt overhandigen. We personaliseren deze speciaal voor jou.

Een fotoshoot in de studio biedt verschillende voordelen ten opzichte van fotoshoots op locatie. Hier zijn enkele van de voordelen:

 1. Volledige controle over belichting: In een studio heb je volledige controle over de belichtingssituatie. Fotografen kunnen verschillende verlichtingsopstellingen gebruiken om het gewenste effect te bereiken, waardoor ze de sfeer en stijl van de foto nauwkeurig kunnen regelen.
 2. Geen weersafhankelijkheid: In tegenstelling tot buitenlocaties ben je in de studio niet afhankelijk van het weer. Ongeacht de weersomstandigheden kunnen fotoshoots in de studio doorgaan zoals gepland, waardoor consistentie in resultaten wordt gegarandeerd.
 3. Achtergrondopties: Studioshoots bieden de mogelijkheid om verschillende achtergronden te gebruiken, van eenvoudige en effen kleuren tot meer complexe en creatieve achtergronden. Dit stelt fotografen in staat om de visuele esthetiek van de foto aan te passen aan de wensen van de geportretteerden.
 4. Geen externe afleidingen: In een studioomgeving zijn er geen externe factoren die de fotoshoot kunnen verstoren, zoals voorbijgangers, verkeer of onverwachte geluiden. Hierdoor kunnen de geportretteerden zich beter concentreren op het poseren en de gewenste uitdrukkingen.
 5. Controle over privacy: Voor portretten waar privacy een rol speelt, biedt een studio een gecontroleerde en privéomgeving. Dit is vooral relevant voor fotoshoots met bijvoorbeeld boudoir- of zakelijke portretten.
 6. Professionele uitrusting: Fotostudio’s zijn uitgerust met professionele fotografieapparatuur, zoals speciale flitsers, softboxen en statieven, wat bijdraagt aan de productie van hoogwaardige en scherpe beelden.
 7. Gecontroleerde omgeving voor specifieke thema’s: Als je een specifiek thema of concept hebt, kan een studio de ideale setting bieden. Fotografen kunnen de studioomgeving aanpassen aan het gewenste thema, van eenvoudig en tijdloos tot gedurfd en creatief.
 8.  

Nadat je de cadeaubox hebt overhandigd, plannen we samen de gewenste datum voor de fotoshoot in de fotostudio te Lint. Na afloop van de shoot ontvang je een link naar een website waar je de foto’s kunt bekijken en kunt aangeven welke beelden je graag wilt ontvangen. Daarnaast, afhankelijk van de gekozen pakketformule, kun je één of meerdere favoriete afbeeldingen selecteren, die we vervolgens voor je afdrukken op hoogwaardig fotopapier.
Bij de U Got The Look en 2 Gether shoot krijgt u bovendien een mooi magazine, klik hier voor een voorbeeld. 

Kerstmis_cadeau_pixela_Kerstcadeau_Origineel_Lint_fotostudio_fotoshoot_Origineel_Kerstcadeau_Voor_moeder

Wat kunnen we verwachten bij een Together fotoshoot ?

Een fotoshoot voor een koppel is een geweldige manier om de liefde en verbondenheid tussen twee mensen vast te leggen. Hier is meer uitleg over wat zo’n fotosessie kan inhouden:

 1. Locatie: Koppelfotoshoots kunnen zowel in de studio als op externe locaties plaatsvinden, afhankelijk van de voorkeur van het koppel. Populaire buitenlocaties zijn parken, stranden, stadsgezichten of andere schilderachtige omgevingen. Een studio biedt daarentegen een meer gecontroleerde omgeving met verschillende achtergrondopties en belichtingsmogelijkheden.

 2. Stijl en Thema: Koppelfotoshoots kunnen variëren in stijl en thema, van romantisch en klassiek tot creatief en speels. Sommige koppels geven de voorkeur aan gestileerde en geposeerde foto’s, terwijl anderen de voorkeur geven aan spontane momenten en interacties. De keuze van kleding, accessoires en eventuele rekwisieten kan de algehele sfeer van de fotoshoot beïnvloeden.

 3. Poseren en Regisseren: Een professionele fotograaf kan koppels begeleiden bij het poseren en regisseren van de fotoshoot. Hoewel spontane momenten belangrijk zijn, kan wat sturing helpen om de gewenste emoties en expressies vast te leggen. Dit geldt vooral voor stellen die misschien niet gewend zijn aan het poseren voor de camera.

 4. Natuurlijke Interacties: Sommige van de meest aangrijpende foto’s ontstaan uit natuurlijke interacties tussen het koppel. Een goede fotograaf zal proberen momenten van genegenheid, liefde en geluk vast te leggen door het paar gewoon zichzelf te laten zijn.

 5. Details en Close-ups: Naast brede portretten kunnen koppelfotoshoots ook gericht zijn op het vastleggen van close-ups en details, zoals handen die elkaar vasthouden, blikken vol liefde en glimlachen naar elkaar.

 6. Tijdstip van de Dag: Voor buitenfotoshoots is het tijdstip van de dag belangrijk. De warme gloed van het gouden uur tijdens zonsopgang of zonsondergang kan bijvoorbeeld een extra romantisch element toevoegen aan de foto’s.

 7. Kledingcoördinatie: Het coördineren van kleding kan bijdragen aan de visuele harmonie van de foto’s. Dit betekent niet dat het koppel identieke outfits moet dragen, maar eerder dat de kledingstukken qua stijl en kleurenpalet bij elkaar passen.

 8. Together : De Together formule is ideaal om als origineel kerstcadeau voor moeder. U geeft de prachtige gepersonaliseerde box af en kan snel daarna afspreken om de fotoshoot te doen in Lint.

Klik hier voor meer informatie over onze “origineel Kerstcadeau” fotoshoot – bon.