Logo Pixela

New Born fotos Edegem

New Born fotos in een foto studio.

Door te kiezen voor unieke newbornfotografie in Edegem, krijgt u de gelegenheid om uw pasgeboren baby op een bijzondere wijze vast te leggen tijdens de eerste weken van zijn of haar leven.

Je hebt maar even tijd om echte New Born fotos te maken...

Hoewel de eerste twee weken de ideale periode vormen, blijft newborn fotografie mogelijk tot ongeveer de eerste zes weken na de geboorte. Na deze tijd kunnen de slaapgewoonten van de baby verschuiven, wat kan resulteren in minder flexibiliteit bij het creëren van de gewenste poses.

Daarnaast is het van uiterst belang om altijd rekening te houden met de gezondheid en het welzijn van de baby. Indien de baby te vroeg is geboren, kampt met gezondheidsproblemen, of speciale zorg behoeft, is het raadzaam om in nauw overleg met de ouders en de fotograaf de juiste timing voor de fotoshoot vast te stellen.

Hoe lang duurt het om New Born fotos te maken ?

De duur hangt af van de gekozen formule. De compact  formule duurt een half uur. Dit is voldoende om de baby in beeld te brengen, foto’s met ouders en broers of zusjes wordt moeilijker dor de beperkte tijd. Dan kan u beter kiezen voor de Large  formule. 
Dit zijn de verschillende formules : 

NewBornfotosEdegem_babyfoto_edegem_pixela_babyfotoEdegem_NewBornfotografieEdegem_kinderfotografieLint

Welke poses zijn er allemaal mogelijk ?

Bij een newborn fotoshoot is veiligheid en comfort van de baby altijd prioriteit. Enkele veelgebruikte poses zijn:

  1. Rugligging: De baby ligt ontspannen op de rug met licht gebogen armen en benen, ideaal om het gezicht en lichaam te tonen.

  2. Foetushouding: De baby wordt zachtjes ingebakerd om de foetushouding na te bootsen.

  3. Zijligging: De baby ligt op zijn of haar zij, met mooie armen- en beenposities om het profiel en de vormen vast te leggen.

  4. Froggy pose: Deze pose vereist ervaren fotografen; de baby lijkt op zijn buik te liggen met handen onder de kin en voeten opgevouwen.

  5. Ouders vasthouden: Een intieme pose waarbij een ouder de baby vasthoudt, benadrukt de kleine omvang en liefde.

  6. Gebruik van props: Zachte rekwisieten zoals manden, bedjes of doeken kunnen de baby positioneren met toezicht en comfort in gedachten.

  7. Accessoires en knuffels: Plaats zachte knuffels of kleine accessoires rond de baby voor een dromerige sfeer.

  8. Gezinsfoto’s: Betrek ouders, broers en zussen voor prachtige gezinsfoto’s die liefde en verbondenheid vastleggen. Veiligheid staat altijd voorop.

Ontdek De Magie van Het Leven in Beeld: Zwangerschapsfoto's, Kraamkliniek-Momenten en Newborn Fotos Edegem

 

Verwelkom de meest bijzondere hoofdstukken van je leven met de kunst van professionele fotografie. Bij ons vangen we de magie van zwangerschap, de tederheid van de kraamkliniek en de betovering van pasgeboren baby’s in adembenemende beelden.

Zwangerschapsfotografie:

Laat de glans en kracht van het moederschap schitteren met zwangerschapsfoto’s die je schoonheid en verwachting vastleggen. Of het nu in de natuur is, in je favoriete stadspark of gewoon thuis, onze fotografen brengen je zwangerschap op een unieke manier tot leven.

Kraamkliniek-Momenten:

Het moment waarop je je kleintje voor het eerst vasthoudt, de blik van verwondering in de ogen van de nieuwe ouders, de kleine vingertjes en teentjes – deze kostbare ogenblikken willen we graag voor je vastleggen. Onze kraamkliniek-fotografie brengt de intieme momenten van de geboorte tot in detail in beeld.

Newborn Fotografie:

Bij de geboorte van je baby ontstaat een nieuw hoofdstuk vol liefde en verwondering. Laat ons die pure onschuld en schattigheid vastleggen met onze Newborn Fotografie. Of het nu in de studio is of bij jou thuis, onze fotografen hebben de expertise en zorg om je kleintje op een veilige en comfortabele manier te fotograferen.

Onze missie is om jouw verhaal te vertellen in beelden, om de emoties en schoonheid van deze bijzondere momenten te vereeuwigen. Onze fotografen zijn getraind om in elke fotoshoot de emotie en de verbondenheid vast te leggen, waardoor je een tijdloos aandenken krijgt aan deze kostbare periodes.

Kies voor de kunst van het vastleggen van het leven. Kies voor zwangerschapsfoto’s, kraamkliniek-momenten en newbornfotografie die je voor altijd zult koesteren. Contacteer ons vandaag nog om je sessie te plannen en deze unieke momenten te vereeuwigen.