Logo Pixela

Origineel Kerstcadeau in Lint

Een plezante fotoshoot als Origineel Kerstcadeau in Lint

Een fotoshoot als uniek kerstgeschenk in Lint schept blijvende herinneringen. Zet uw partner in het middelpunt met schitterende foto’s als resultaat. Kies uit diverse arrangementen, elk met een exclusieve en op maat gemaakte cadeaubox om te overhandigen.

Een fotoshoot in Lint kan plezierig en waardevol zijn voor verschillende gelegenheden. Hier zijn enkele voorbeelden :

   1. Koppels: Een romantische fotoshoot voor stellen kan een intieme en liefdevolle herinnering creëren, ideaal voor bijvoorbeeld jubilea of gewoon om de liefde te vieren.

   2. Gezinnen: Een gezinsfotoshoot kan een geweldige manier zijn om de banden binnen het gezin te benadrukken en leuke herinneringen vast te leggen, vooral rond de feestdagen of andere speciale gelegenheden.

   3. Individuen: Portretfotoshoots zijn geschikt voor individuen die hun persoonlijkheid willen laten stralen, of het nu voor professionele doeleinden is, zoals LinkedIn, of gewoon voor persoonlijke vreugde.

   4. Vriendengroepen: Een fotoshoot met vrienden kan een leuke en spontane ervaring zijn, waarmee vriendschap en plezier worden vastgelegd.

   5. Zwangerschap: Aanstaande ouders kunnen een zwangerschapsfotoshoot overwegen om dit bijzondere moment in hun leven vast te leggen en de verwachting van hun gezin te vieren.

   6. Verloving of Huwelijk: Koppels die zich hebben verloofd of recent zijn getrouwd, kunnen een fotoshoot overwegen om hun engagement of huwelijk vast te leggen, en om mooie beelden te hebben voor aankondigingen of dankkaarten.

   7. Cadeau voor Dierbaren: Een fotoshoot kan ook een attent cadeau zijn voor geliefden, zoals ouders, grootouders of goede vrienden. Het biedt een unieke en persoonlijke ervaring.

   8. Persoonlijke Groei: Voor individuen die persoonlijke groei, zelfliefde of een mijlpaal willen vieren, kan een fotoshoot een positieve en empowerende ervaring zijn.

Moet ik ervaring hebben voor een fotoshoot in een fotostudio ?

 1. Als model voor een fotoshoot in een studio zijn er verschillende vaardigheden en ervaringen die kunnen bijdragen aan een succesvolle samenwerking. Hoewel ervaring is niet nodig, wij geven tips en tricks ter plaatse…

  1. Poseren en Expressie:
   Natuurlijk Poseren: Het vermogen om ontspannen en natuurlijk te poseren voor de camera, rekening houdend met lichaamshouding en gezichtsuitdrukkingen.
   Variatie in Poses: Ervaring met het variëren van poses om de fotograaf een breed scala aan opties te bieden voor verschillende composities.

  2. Gezichtsuitdrukkingen en Emoties:
   Expressiviteit: Het vermogen om verschillende emoties en gezichtsuitdrukkingen uit te drukken, passend bij de gewenste sfeer van de fotoshoot.
   Oogcontact: Het behouden van goed oogcontact met de camera om een connectie te maken met de kijker.

  3. Samenwerking en Communicatie:
   Samenwerken met de Fotograaf: O
   pen en effectieve communicatie met de fotograaf is cruciaal. Het begrijpen en opvolgen van aanwijzingen en suggesties van de fotograaf.
   Positieve Houding: Een positieve en professionele houding tijdens de fotoshoot draagt bij aan een prettige werkomgeving.

  4. Bewustzijn van het Lichaam:
   Lichaamsbewustzijn:
   Bewustzijn van de eigen lichaamstaal en de impact daarvan op de foto’s. Het vermogen om de positie van het lichaam te beheersen en aan te passen.

  5. Kleding en Stijlbewustzijn:
   Kledingselectie:
   Het vermogen om geschikte kleding te kiezen die past bij de sfeer en thema’s van de fotoshoot.
   Stijlbewustzijn: Een begrip van poses en stijlen die complementair zijn aan de kleding en de visie van de fotograaf.

  6. Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen:
   Aanpassingsvermogen:
   Het vermogen om zich aan te passen aan verschillende instructies en scenario’s tijdens de fotoshoot.
   Flexibiliteit in Poses: Bereidheid om nieuwe poses uit te proberen en te experimenteren met verschillende looks.

  7. Zelfvertrouwen en Comfort:
   Zelfvertrouwen:
   Zelfvertrouwen uitstralen voor de camera. Het helpt om ontspannen en authentiek over te komen.
   Comfortabel met Studioomgeving: Het kunnen omgaan met studioapparatuur en zich comfortabel voelen in een studioomgeving.

Nadat u de geschenkdoos heeft overhandigd, plannen we gezamenlijk de gewenste datum voor de fotoshoot. De sessie zal worden gehouden in onze fotostudio in Lint. Voor de U Got The Look en 2 Gether fotoshoots ontvangt u tevens een prachtig magazine. Klik hier voor een voorbeeld.

Na afloop van de fotoshoot sturen we u een link naar een website waar u alle genomen foto’s kunt bekijken. Hier kunt u aangeven welke foto’s u graag in hoge resolutie wilt ontvangen. Bovendien bieden wij, afhankelijk van het gekozen pakket, de mogelijkheid om één of meerdere favoriete beelden te selecteren. Deze zullen wij vervolgens voor u afdrukken op hoogwaardig fotopapier.

Na afloop van de shoot ontvangt u een link naar een website waar u de foto’s kunt bekijken en kunt aangeven welke u graag in hoge resolutie wilt ontvangen. Bovendien kunt u, afhankelijk van het gekozen pakket, één of meerdere favoriete beelden selecteren die we voor u zullen afdrukken op hoogwaardig fotopapier.

Kerstmis_cadeau_pixela_Kerstcadeau_Origineel_Lint_fotostudio_fotoshoot_Mortsel_

Hoe verloopt een fotoshoot ?

 1. Voorbereiding en Planning:

  • Voorbespreking: Voorafgaand aan de fotoshoot is er vaak een overleg tussen de fotograaf en de geportretteerden. Tijdens dit overleg worden de verwachtingen, doelen en wensen besproken.
  • Locatie en Thema: De keuze van de studio, het decor en eventuele thema’s worden besloten. Ook wordt besproken welke kleding geschikt is voor de gewenste sfeer.
 2. Aankomst en Kennismaking:

  • Welkom in de Studio: Bij aankomst in de studio worden de geportretteerden welkom geheten. De fotograaf kan nogmaals de planning doornemen en eventuele vragen beantwoorden.
  • Kennismaking met de Ruimte: Als het de eerste keer is dat de geportretteerden de studio bezoeken, kan er een korte rondleiding zijn om hen vertrouwd te maken met de beschikbare apparatuur en achtergronden.
 3. Opzetten van Apparatuur:

  • Belichting en Apparatuur: De fotograaf begint met het opzetten van de verlichting en eventuele andere apparatuur. Dit kan onder meer omvatten het positioneren van flitsers, softboxen en achtergronden.
 4. Poseren en Fotograferen:

  • Poseren: De fotograaf geeft aanwijzingen over poseren en kan helpen bij het vinden van natuurlijke en vleiende houdingen. Afhankelijk van het type fotoshoot kunnen poses spontaan zijn of meer gestileerd.
  • Fotograferen: De eigenlijke fotosessie begint, waarbij de fotograaf verschillende foto’s maakt om een gevarieerde reeks beelden te verkrijgen.
 5. Review van Foto’s:

  • Tussentijdse Beoordeling: Tijdens de shoot kan de fotograaf af en toe de genomen foto’s laten zien. Dit stelt de geportretteerden in staat om feedback te geven en eventuele aanpassingen te bespreken.
 6. Selectie van Favoriete Foto’s:

  • Online Galerij: Na de fotoshoot krijgen de geportretteerden toegang tot een online galerij waar ze de genomen foto’s kunnen bekijken.
  • Selectie: De geportretteerden kiezen welke foto’s ze graag willen ontvangen in digitale vorm.
 7. Afwerking en Afdrukken:

  • Bewerking: Geselecteerde foto’s worden mogelijk bewerkt om de belichting, kleur en andere aspecten te optimaliseren.
  • Afdrukken: Indien gewenst, kunnen er afdrukken worden gemaakt van geselecteerde foto’s op hoogwaardig fotopapier.
 8. Levering van Foto’s:

  • Digitale Levering: Digitale versies van de geselecteerde foto’s worden geleverd aan de geportretteerden, vaak via een online downloadlink.
  • Fysieke Afdrukken: Indien afgesproken, worden de fysieke afdrukken naar de geportretteerden verzonden of kunnen ze worden opgehaald in de studio.
 1. Klik hier voor meer informatie over onze “origineel Kerstcadeau” fotoshoot – bon.