Logo Pixela

New Born fotoshoot te Antwerpen

Tijd gaat snel

Een new born fotoshoot te Antwerpen is een plezante ervaring. De eerste weken van uw baby zijn uniek. Die komen nooit meer terug. In onze foto studio te Lint, vlak bij  Antwerpen, bent u welkom met uw baby en gezin om de new born fotoshoot te doen.

Bij aankomst staat er al één opstelling klaar zodat we snel kunnen beginnen met foto’s te maken van uw Newborn. Zijn er al broertjes of zusjes ? Die kunnen verschillende keren mee op de foto. Tijdens de fotoshoot maken we ook foto’s van het gezin met mama en papa erbij als u dat wenst.

Wat zijn de mogelijkheden vooer een New Born fotoshoot te Antwerpen

New_born_fotoshoot_te_antwerpen_babyfotografie_pixela_pasgeboren_2

We hebben enkele voorstellen voor en New Born fotoshoot. Als u andere wensen hebt kan u steeds contact opnemen en bespreken we wat er kan.

Zeer populair is de New Born Large fotoshoot. U komt met de baby naar de studio,  bij voorkeur in de eerste twee weken na geboorte. Die twee weken is de baby nog zeer rustig en gewillig, zodat mooie poses mogelijk zijn. De Large fotoshoot duurt een uur. Op dat uur maken we een heleboel foto’s van baby, baby met ouders en eventueel met broertje of zusje erbij. Na de fotoshoot kan u 10 beelden kiezen die ik verder voor u afwerk, en u digitaal bezorg.

Extra wanddecoratie, een mooi baby boek kan u makkelijk bijbestellen. Het boek is een absolute aanrader omdat het een tijdloze niet vergankelijke drager is, waar de baby later als volwassene nog in zal terugkijken met zijn baby…

New_born_fotoshoot_te_antwerpen_babyfotografie_pixela_pasgeboren_1
New_born_fotoshoot_te_antwerpen_babyfotografie_pixela_pasgeboren_3
newbornfotoshootteantwerpen

Er zijn verschillende formules :

Naast de NewBorn fotoshoot te Anwerpen tijdens de eerste levensweken zijn er nog andere unieke momenten waarop we foto’s kunnen maken. Hierbij gaan we een mooie reportage maken vanaf de zwangerschap, tot en met de eerste verjaardag.

Welke momenten kunnen ook in beeld gebracht worden ?

Welke afwerkingen kunnen ?

Van de verschillende fotoshoots kunnen we de beelden op verschillende manieren aanleveren. We weten dat tegenwoordig digitale beelden overal beschikbaar zijn, maar dat maakt onze prints des te mooier en waardevoller.

Kies jouw favoriete beelden en afwerking op formaat naar keuze, de mogelijkheden zijn oneindig.

 

Welkom bij onze professionele Newborn fotoshoot in Antwerpen!

Bij onze fotoshoot draait alles om het vastleggen van de mooiste momenten van uw pasgeboren baby, zodat u tijdloze herinneringen kunt koesteren. Onze getalenteerde fotograaf heeft een scherp oog voor detail en een passie voor het vastleggen van de puurheid en schoonheid van pasgeboren baby’s.

De fotosessie vindt plaats in onze gezellige, goed uitgeruste studio, waar we een warme en veilige omgeving creëren voor uw baby. Wij begrijpen dat de gezondheid en het welzijn van uw kleintje de hoogste prioriteit hebben. Daarom nemen we alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de fotoshoot comfortabel en veilig verloopt.

Tijdens de sessie nemen we de tijd om uw baby in een comfortabele positie te plaatsen, zodat we de meest kostbare en lieve foto’s kunnen maken. Of het nu gaat om schattige close-ups van hun kleine handjes en voetjes, of om hen te omringen met zachte accessoires, elk beeld zal de puurheid en tederheid van uw baby vastleggen.

Onze fotograaf heeft ruime ervaring in het werken met pasgeboren baby’s en begrijpt dat elke baby uniek is. We nemen de tijd om de persoonlijkheid van uw baby te leren kennen en zorgen ervoor dat hun unieke kenmerken en eigenaardigheden in elke foto worden vastgelegd.

Kies voor onze fotoshoot en creëer prachtige, blijvende herinneringen van uw kostbare kleintje.

Mooie prints van de New Born fotoshoot

Na de fotoshoot krijgt u de gelegenheid om de prachtige foto’s te bekijken en uw favoriete afbeeldingen te selecteren. Onze professionele afdrukservice biedt verschillende optie

Na de fotoshoot krijgt u de gelegenheid om de prachtige foto’s te bekijken en uw favoriete afbeeldingen te selecteren. Onze professionele afdrukservice biedt verschillende opties voor afdrukken en producten, zodat u de perfecte manier vindt om deze waardevolle momenten te delen met uw dierbaren. Van luxe fotoboeken tot prachtige canvas prints en stijlvolle fotolijsten, wij zorgen ervoor dat uw herinneringen op de best mogelijke manier worden gepresenteerd.

Of u nu een trotse ouder bent die de eerste momenten van uw pasgeboren baby wil vastleggen, of op zoek bent naar een uniek en waardevol cadeau voor een vriend of familielid, onze Newborn fotoshoot in Antwerpen zal zeker aan uw verwachtingen voldoen. Onze professionele en zorgvuldige aanpak garandeert dat elke foto een blijvende indruk maakt.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw fotoshoot te boeken en creëer blijvende herinneringen aan de meest kostbare periode in het leven van uw kind. Onze vriendelijke en ervaren team staat klaar om u te begeleiden en ervoor te zorgen dat de fotoshoot een plezierige en onvergetelijke ervaring wordt.

Wacht niet langer en leg deze bijzondere momenten vast. We kijken ernaar uit om samen te werken en deze kostbare herinneringen voor altijd te vereeuwigen!

s voor afdrukken en producten om ervoor te zorgen dat u de beste manier vindt om deze waardevolle momenten te delen met uw dierbaren.
Of u nu een trotse ouder bent die de tijd wil vastleggen toen uw baby net geboren was, of op zoek bent naar een uniek en waardevol cadeau voor een vriend of familielid, onze Newborn fotoshoot in Antwerpen zal zeker aan uw verwachtingen voldoen.
Neem vandaag nog contact met ons op om uw fotoshoot te boeken en creëer blijvende herinneringen aan de meest kostbare periode in het leven van uw kind. We kijken ernaar uit om samen te werken en deze bijzondere momenten te vereeuwigen!