Logo Pixela

New Born fotoshoot te Antwerpen

Tijd gaat snel

Een new born fotoshoot te Antwerpen is een plezante ervaring. De eerste weken van uw baby zijn uniek. Die komen nooit meer terug. In onze foto studio te Lint, vlak bij  Antwerpen, bent u welkom met uw baby en gezin om de new born fotoshoot te doen.

Bij aankomst staat er al één opstelling klaar zodat we snel kunnen beginnen met foto’s te maken van uw Newborn. Zijn er al broertjes of zusjes ? Die kunnen verschillende keren mee op de foto. Tijdens de fotoshoot maken we ook foto’s van het gezin met mama en papa erbij als u dat wenst.

Er zijn verschillende formules :

Naast de NewBorn fotoshoot te Anwerpen tijdens de eerste levensweken zijn er nog andere unieke momenten waarop we foto’s kunnen maken. Hierbij gaan we een mooie reportage maken vanaf de zwangerschap, tot en met de eerste verjaardag.

Welke momenten kunnen ook in beeld gebracht worden ?

Welke afwerkingen kunnen ?

Van de verschillende fotoshoots kunnen we de beelden op verschillende manieren aanleveren. We weten dat tegenwoordig digitale beelden overal beschikbaar zijn, maar dat maakt onze prints des te mooier en waardevoller.

Kies jouw favoriete beelden en afwerking op formaat naar keuze, de mogelijkheden zijn oneindig.

 

newbornfotoshootteantwerpen

Welkom bij onze professionele Newborn fotoshoot in Antwerpen!

Bij onze fotoshoot draait alles om het vangen van de prachtige momenten van uw pasgeboren baby, waardoor u tijdloze herinneringen kunt koesteren voor het leven. Onze getalenteerde fotograaf heeft een scherp oog voor detail en een liefde voor het vastleggen van de puurheid en schoonheid van pasgeboren baby’s.
De fotosessie vindt plaats in onze gezellige en goed uitgeruste studio, waar we een warme en veilige omgeving creëren voor uw baby. We begrijpen dat de gezondheid en het welzijn van uw kleintje de hoogste prioriteit hebben, daarom nemen we alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de fotoshoot comfortabel en veilig verloopt.
Tijdens de sessie nemen we de tijd om uw baby in een comfortabele positie te plaatsen om de meest kostbare en lieve foto’s te maken. Of het nu gaat om schattige close-ups van hun kleine handen en voeten, of omgeven door zachte accessoires, elk beeld zal de puurheid en tederheid van uw baby vastleggen.
Onze fotograaf heeft ervaring in het werken met pasgeboren baby’s en begrijpt dat elke kleintje uniek is. We nemen de tijd om de persoonlijkheid van uw baby te leren kennen en zullen ervoor zorgen dat hun unieke kenmerken en eigenaardigheden in elke foto worden vastgelegd.

Mooie prints van de New Born fotoshoot

Na de fotoshoot krijgt u de gelegenheid om de prachtige foto’s te bekijken en uw favoriete afbeeldingen te selecteren. Onze professionele afdrukservice biedt verschillende opties voor afdrukken en producten om ervoor te zorgen dat u de beste manier vindt om deze waardevolle momenten te delen met uw dierbaren.
Of u nu een trotse ouder bent die de tijd wil vastleggen toen uw baby net geboren was, of op zoek bent naar een uniek en waardevol cadeau voor een vriend of familielid, onze Newborn fotoshoot in Antwerpen zal zeker aan uw verwachtingen voldoen.
Neem vandaag nog contact met ons op om uw fotoshoot te boeken en creëer blijvende herinneringen aan de meest kostbare periode in het leven van uw kind. We kijken ernaar uit om samen te werken en deze bijzondere momenten te vereeuwigen!