Logo Pixela

Zwangerschapsfotoshoot in Antwerpen

Bewaar uw zwangerschap voor later

Bij een zwangerschapsfotoshoot in Antwerpen leggen we de mooie bolle buik van uw zwangerschap vast. Zo maken we een onuitwisbare herhinnering die later met veel plezier zal bekeken worden door ouders, grootouders en de kinderen zelf natuurlijk.
We leggen deze unieke en beperkte periode in uw leven vast in onze fotostudio te Lint, bij u thuis of op locatie.

Doe jezelf en je toekomstig kind een blijvende herinnering cadeau !

Zwangerschapsfotoshoot_in_Antwerpen_bolle_buik_fotografie_studiofotografie_pregnatie_pixela_in_verwachting_1

Rond de 32° week is voor een zwangerschapsfotohoot in Antwerpen de ideale timing. De buik is mooi zichtbaar en aanwezig. Later kan ook, maar is soms voor de mama minder comfortabel. 
In onze studio te Lint creëren we mooi beelden met verschillende outfits, lichtopstellingen en achtergronden. De Large formule is de meest genomen fotoshoot. Op een uur tijd maken we veel beelden met en zonder partner, eventueel met kleine broertjes of zusje erbij.
Snel na de fotoshoot mag u 10 beelden kiezen die ik verder voor u afwerk en u digitaal bezorg. Eén van die beelden mag u kiezen om af te printen op mooi fotopapier , 20 x 30 cm groot.

Klik hieronder voor de deatils van de Large fotoshoot. 

Een ander idee of vraag ? Contacteer ons . 

Zwangerschapsfotoshoot_in_Antwerpen_bolle_buik_fotografie_studiofotografie_pregnatie_pixela_in_verwachting_2
Zwangerschapsfotoshoot_in_Antwerpen_bolle_buik_fotografie_studiofotografie_pregnatie_pixela_in_verwachting_3

Waar kunnen we beelden maken voor een zwangerschapsfotoshoot in Antwerpen ?

Wie kan er mee op de foto bij zwangerschapsfoto’s ?

Bij een zwangerschapsfotoshoot in Antwerpen kunnen verschillende personen en elementen worden opgenomen om de sfeer en betekenis van deze bijzondere tijd vast te leggen. Hier zijn enkele suggesties wie er mogelijk mee in beeld kan komen:
Aanstaande Moeder: Natuurlijk staat de aanstaande moeder centraal bij een zwangerschapsfotoshoot. Het draait om het vastleggen van haar groeiende buik, schoonheid en emoties tijdens deze fase.
Partner: Vaak wordt de partner uitgenodigd om mee te doen aan de fotoshoot. Dit kan zorgen voor intieme, liefdevolle beelden waarin de band tussen de aanstaande ouders wordt gevierd.

Kinderen: Als er al kinderen zijn in het gezin, kunnen zij ook worden betrokken bij de fotoshoot. Dit geeft een gezinsgerichte en liefdevolle dynamiek weer.

Huisdieren: Voor gezinnen met huisdieren die als leden van de familie worden beschouwd, kunnen ook foto’s met de huisdieren worden gemaakt om de volledige familie te omvatten.

Familieleden: Grootouders, broers, zussen, ooms, tantes, neven en nichten kunnen ook worden uitgenodigd om deel te nemen aan bepaalde foto’s, vooral als ze een sterke betrokkenheid hebben bij de zwangere vrouw.

Vrienden: Hechte vrienden die een belangrijke rol spelen in het leven van de aanstaande ouders kunnen ook worden uitgenodigd voor een paar foto’s om de sociale ondersteuning en vriendschap te weerspiegelen.

Accessoires: Je kunt ook persoonlijke accessoires of items in beeld brengen die een speciale betekenis hebben, zoals babykleertjes, schoentjes, een knuffel of een brief aan de baby.

Omgeving: Afhankelijk van waar de fotoshoot plaatsvindt, kan de omgeving van Antwerpen zelf ook een rol spelen in de foto’s, zoals iconische locaties of plekken met een persoonlijke betekenis.

 

Bij het bepalen van wie er mee in beeld moet komen, is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis en het gevoel dat je aan de fotoshoot wilt geven. Overleg met de fotograaf en bespreek je ideeën, zodat je samen kunt bepalen wie er het beste bij de fotoshoot kunnen worden betrokken om de gewenste sfeer en emoties vast te leggen.

Referenties zwangerschapsfotoshoot in Antwerpen

Wat is de beste timing voor een zwangerschapsfotoshoot in Antwerpen ?

Als fotograaf geef ik vaak het advies om een zwangerschapsfotoshoot in Antwerpen  te plannen vanaf het moment dat je ongeveer 30 weken zwanger bent. Rond deze periode begint je buik opvallend aanwezig te zijn en zou je je over het algemeen nog vrij energiek moeten voelen.
Met name in de laatste weken voor je uitgerekende datum kan de fysieke belasting zwaarder worden en kun je last krijgen van ongemakken. Daarom raad ik aan om de fotoshoot tussen de 30° en 32° week te plannen, maar in ieder geval vóórdat je 36 weken bereikt. Dit zorgt ervoor dat je de zwangerschapsshoot niet misloopt, zelfs als je onverhoopt eerder bevalt vanaf de 36e week. Natuurlijk ga je er niet vanuit dat dit zal gebeuren, maar het is altijd goed om voorbereid te zijn. Op die manier voorkom je dat je die prachtige zwangerschapsfoto’s misloopt. 😉

zwangerschapsfotoshootinAntwerpen_Zwangerschapsfotoshoot_in_Antwerpen_NewBorn_Pixela_Bollebuik

Hier zijn enkele suggesties met betrekking tot een zwangerschapsfotoshoot in Antwerpen:

Timing: De optimale periode voor een zwangerschapsfotoshoot ligt tussen de 30e en 36e week van de zwangerschap. In deze fase is de buik prachtig rond en goed zichtbaar, terwijl de aanstaande moeder zich meestal nog comfortabel voelt om diverse poses aan te nemen.

Locatie: Onze zwangerschapsfotoshoots kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden, geheel naar jullie voorkeur. Populaire buitenlocaties zijn onder andere schilderachtige parken, prachtige stranden en weelderige tuinen. Binnenlocaties kunnen variëren van de intieme sfeer van je eigen woning tot de gezellige babykamer. Onze professionele fotostudio in Lint biedt eveneens een ideale setting voor stijlvolle en memorabele zwangerschapsfotografie.

Kleding: Wij adviseren aanstaande moeders om kleding te dragen waarin ze zich zowel comfortabel als mooi voelen. Strakke tops, elegante jurken en verfijnde lingerie kunnen de prachtige rondingen van de zwangere buik uitstekend accentueren. Het gebruik van lichte en neutrale kleuren helpt om de focus op jou en je buik te leggen, wat resulteert in tijdloze en elegante foto’s.

Poses: Ons ervaren team begeleidt jullie actief bij het aannemen van diverse poses om de gratie van de zwangerschap vast te leggen. Van het plaatsen van handen op de buik tot liefdevolle omhelzingen tussen de aanstaande ouders, en zelfs artistieke poses die jullie persoonlijkheden weerspiegelen – wij zorgen ervoor dat elke foto een kunstwerk op zich wordt.

Accessoires: Voor een extra persoonlijke touch kunnen aanstaande ouders accessoires meenemen, zoals schattige babykleertjes, schoentjes of dierbare knuffels. Deze items voegen een emotionele lading toe aan de foto’s en maken de herinneringen nog specialer.

Professionele Fotograaf: Hoewel het mogelijk is om zelf foto’s te maken, biedt een professionele fotograaf de garantie van hoogwaardige beelden die de essentie van deze unieke tijd vastleggen. Laat ons ervoor zorgen dat jullie deze bijzondere momenten op de best mogelijke manier herinneren.

Emotie en Verbinding: Naast het benadrukken van de zwangere buik, richten we ons ook op het vastleggen van de emoties en de connectie tussen de aanstaande ouders. Intieme blikken, oprechte glimlachen en liefdevolle omhelzingen worden prachtig vastgelegd om de band tussen jullie te tonen.

Voorbereiding: Voor een perfecte fotoshoot is het raadzaam om vooraf met onze fotograaf te overleggen over het gewenste type foto’s en de stijl die jullie aanspreekt. Dit helpt ons om de fotosessie naadloos af te stemmen op jullie persoonlijke voorkeuren en verwachtingen.

Boek Nu: Wacht niet langer en boek je zwangerschapsfotoshoot vandaag nog. Leg deze unieke en kortstondige fase in je leven vast met een professionele fotoshoot die blijvende emotionele waarde heeft. Creëer onvergetelijke herinneringen met onze expertise en passie voor fotografie!

Verschillende poses mogelijk voor zwangerschapsfoto's in Antwerpen:

Accent op de Buik: Leg de handen van de aanstaande moeder zachtjes op haar buik om de prachtige, groeiende ronding te benadrukken. Dit zorgt voor een teder en intiem moment dat perfect wordt vastgelegd.

Zijprofiel: Vraag de aanstaande moeder om op haar zij te liggen, zodat de natuurlijke contouren van haar buik goed zichtbaar worden. Deze elegante en organische pose resulteert in een tijdloze foto.

Hartenhanden op Buik: Laat zowel de aanstaande moeder als haar partner hun handen in de vorm van een hart op de buik leggen. Dit symboliseert liefde en diepe verbondenheid met hun baby en creëert een foto vol emotie.

Omhelsing: Leg de aanstaande ouders vast terwijl ze elkaar omhelzen en hun handen op de buik leggen. Dit beeld weerspiegelt hun saamhorigheid en de verwachting van het ouderschap, en vormt een waardevolle herinnering.

Zittend: Laat de aanstaande moeder comfortabel zitten, met de focus op haar buik. Ze kan bijvoorbeeld met opgetrokken knieën zitten en haar buik teder omarmen, wat resulteert in een liefdevolle en serene pose.

Liggend: Creëer een ontspannen en dromerige sfeer door de aanstaande moeder op haar rug te laten liggen terwijl ze haar buik vasthoudt. Dit resulteert in een serene en rustgevende uitstraling.

Achter de Partner: Plaats de aanstaande moeder achter haar partner terwijl ze haar armen om hem heen slaat en haar handen op haar buik legt. Dit toont de liefdevolle dynamiek tussen het stel en zorgt voor een warme foto.

Met Babyschoentjes: Plaats een paar schattige babyschoentjes op de buik van de aanstaande moeder terwijl ze ontspannen ligt of zit. Dit symboliseert de naderende komst van de baby en voegt een speels element toe aan de foto.

Van Bovenaf: De fotograaf kan foto’s van bovenaf maken terwijl de aanstaande moeder ligt of zit. Dit unieke perspectief legt de nadruk op haar buik en zorgt voor een prachtig beeld.

Met Lingerie of Badpak: Lingerie of een badpak accentueren de mooie, ronde vormen van de buik extra goed. Indien gewenst kan er ook met bedekt naakt gewerkt worden voor een artistieke en intieme look.

Spel met Schaduwen: Door te spelen met licht en schaduw in de fotostudio kunnen artistieke poses worden gecreëerd die bepaalde details accentueren terwijl andere subtiel blijven. Dit zorgt voor een uniek en kunstzinnig beeld.

Gezinsposes: Als er oudere kinderen of huisdieren zijn, kunnen zij ook deelnemen aan de fotoshoot. Dit creëert een liefdevolle en familiegerichte sfeer die de band binnen het gezin benadrukt.

Buitenposes: Bij een fotoshoot in de buitenlucht zijn er talloze mogelijkheden, zoals samen wandelen, zitten op een deken in het park of onder een schaduwrijke boom. De natuurlijke omgeving voegt extra charme toe aan jullie foto’s.

Een zwangerschapsfotoshoot in Antwerpen biedt een waardevolle herinnering aan deze unieke en kortstondige fase in het leven van aanstaande ouders. Leg deze bijzondere tijd vast met een fotoshoot die blijvende emotionele waarde heeft. Boek nu en maak van je zwangerschap een onvergetelijke ervaring!