Logo Pixela

Origineel Valentijnscadeau

Een fotoshoot als origineel Valentijnscadeau !

Een fotoshoot als origineel  Valentijnscadeau vormt een blijvende herinnering. Zet jouw partner in de schijnwerpers met schitterende foto’s als resultaat. Kies uit diverse pakketten, elk met een unieke en gepersonaliseerde cadeaubox om te overhandigen.

Bekijk en kies hier onze verschillende fotoshoot Valentijn-cadeauboxen

1. Liefdesbrief in een foto

De “Liefdesbrief in een foto” biedt een plezierige fotosessie van dertig minuten, resulterend in vijf prachtig afgewerkte digitale beelden. U mag één beeld kiezen, dat wij vervolgens voor u afdrukken.

Ervaring in poseren is niet vereist. Ter plaatse voorzien we handige tips en tricks en sturen we indien nodig een beetje bij. Kortom, de ideale gelegenheid om kennis te maken met poseren en de fotostudio.

Wat kunt u verwachten bij deze fotoshoot van de “Liefdesbrief in een foto”?

 • Een eerste kennismaking met studiofotografie.
 • Een fotoshoot van 30 minuten in de fotostudio te Lint.
 • Een mooie cadeaubox om te overhandigen.
 • Keuze uit circa 50 beelden, waaruit u er 5 kunt selecteren.
 • Digitale levering van de 5 geselecteerde beelden in hoge resolutie, evenals in lage resolutie met ons kleine logo langs de zijkant.
 • Bij gebruik van de beelden op sociale media, wordt het op prijs gesteld als u de lage resolutie beelden met logo gebruikt.
 • Eén afdruk op fotopapier van 20 x 30 cm.

2.Valentijn met een foto

Valentijn met een foto cadeaubox staat garant voor een uitgebreide fotoshoot van één uur. Na afloop neemt u tien prachtige digitale beelden mee, waarvan wij er twee afdrukken op hoogwaardig 20 x 30 cm fotopapier. Verwacht een unieke ervaring, de mooiste beelden van uzelf en een blijvende herinnering aan een prachtige fotosessie.

Met deze mooie gepersonaliseerde Valentijn cadeaubox kunt u een bijzonder cadeau overhandigen.

Wat kunt u verwachten bij deze Valentijn met een foto fotoshoot?

 • Een fotoshoot van 1 uur in onze studio te Lint.
 • Keuze uit ongeveer 100 beelden, waarvan u er 10 selecteert. Deze 10 beelden worden mooi digitaal afgewerkt.
 • Digitale levering van de 10 geselecteerde beelden in hoge resolutie, evenals in lage resolutie met mijn logo klein langs de zijkant.
 • Bij gebruik van de beelden op sociale media wordt het gewaardeerd als u de lage resolutie beelden met logo gebruikt.
 • Twee prints op fotopapier van 20 x 30 cm.

Dit alles wordt gepresenteerd in een mooie gepersonaliseerde Valentijn cadeaubox die u als cadeau kunt overhandigen.

3. Cupido's foto's

De “Cupido’s foto’s” cadeaubox staat garant voor twee uur studiowerk, waarbij we gebruik maken van diverse lichtinstellingen en achtergronden. Het resultaat? Twintig prachtige digitale beelden, twee afdrukken en twee exclusieve “U Got The Look”-magazines met tal van foto’s van de fotosessie.

Na bestelling ontvangt u snel de cadeaubox, die u als geschenk kunt overhandigen. De box bevat informatieve kaarten over de fotoshoot, hoe u een afspraak kunt maken, poseertips, kledingadvies, voorbeeldfoto’s, enzovoort. Als de box niet naar het besteladres mag worden verzonden, vermeld dit dan in het opmerkingenveld.

Tijdens de “Cupido’s foto’s” shoot worden vele beelden gemaakt, ongeveer 100 per uur. De meeste daarvan kunt u bekijken op een website, waaruit u er 20 kunt selecteren voor verdere afwerking en levering.

Wat mag u verwachten bij deze “Cupido’s foto’s” studioshoot?

 • Een onvergetelijke ervaring.
 • Een cadeaubox met gepersonaliseerde kaart en diverse fiches “How To Photoshoot…”
 • Twee uur fotoshoot in de fotostudio te Lint.
 • Keuze uit circa 200 beelden, waaruit u er 20 kunt selecteren.
 • Digitale levering van de 20 geselecteerde beelden in hoge resolutie, evenals in lage resolutie met ons kleine logo langs de zijkant.

Extra digitale beelden, prints, magazines of wanddecoraties kunt u nadien nog steeds bijbestellen met de gepersonaliseerde cadeaubox die u kunt geven als Valentijnscadeau.

Twee afdrukken op fotopapier van 20 x 30 cm.

Twee “U Got The Look” magazines van 20 pagina’s, zie voorbeeld hier

4 Hartstochtelijke foto's

Hartstochtelijke foto’s cadeaubox

Of je nu als koppel komt of met een vriend(in), de keuze voor de Hartstochtelijke foto’s box is een schot in de roos. Deze formule omvat twee uur studiowerk met diverse lichtopstellingen en achtergronden. Na de fotoshoot ontvang je twintig digitale beelden, 4 prints en 4 U Got The Look-magazines om mee uit te pakken.

Na bestelling ontvang je snel de cadeaubox, ideaal om als geschenk te overhandigen. In de box vind je kaarten met uitleg over de fotoshoot, instructies voor het maken van een afspraak, poseertips, kledingadviezen, voorbeeldfoto’s, enzovoort. Als de box niet naar het besteladres mag worden verzonden, vermeld dit dan in het opmerkingenveld.

Hoe verloopt het proces na de opnames? Tijdens de fotosessie worden er ongeveer 100 beelden per uur gemaakt, die je later kunt bekijken op een website. Hier selecteer je eenvoudig je favorieten en kies je de 20 beelden die je wilt ontvangen. Deze geselecteerde beelden worden mooi afgewerkt en in hoge resolutie aan jou geleverd. Van deze beelden worden ook de magazines gemaakt.

Wat mag je verwachten bij deze “Hartstochtelijke  foto’s” studio fotoshoot?

 • Een unieke ervaring.
 • Cadeaubox met gepersonaliseerde kaart en diverse fiches “How To Photoshoot…”
 • Twee uur fotoshoot in de fotostudio te Lint.
 • Keuze uit circa 200 beelden, waarvan je er 20 selecteert.
 • Mooie afwerking van deze 20 digitale beelden.
 • Digitale levering van de 20 geselecteerde beelden in hoge resolutie, evenals in lage resolutie met mijn logo klein langs de zijkant.
 • Bij gebruik van de beelden op sociale media wordt het gewaardeerd als je de lage resolutie beelden met logo gebruikt.
 • Vier prints op fotopapier van 20 x 30 cm.
 • Vier U Got The Look Magazines van 20 pagina’s, zie voorbeeld hier.Hartstochtelijke

Waar kan ik rekening mee houden bij een origineel valentijnscadeau fotoshoot ?

Een Valentijnsfotoshoot is een speciale fotosessie die wordt georganiseerd om romantische momenten en liefde vast te leggen. Tijdens zo’n fotoshoot wordt er veel aandacht besteed aan het creëren van een intieme en liefdevolle sfeer. Hier zijn enkele aspecten van wat er in een Valentijnsfotoshoot kan gebeuren:

 1. Locatie en setting: De fotoshoot vindt vaak plaats op een romantische locatie, zoals een park, strand, tuin of zelfs een studio met een gezellige inrichting. De setting wordt zorgvuldig gekozen om een warme en liefdevolle atmosfeer te creëren.

 2. Kleding en styling: Koppels worden aangemoedigd om zich op hun best te kleden en te stylen. Het kan gaan om chique outfits, bijpassende kleuren of zelfs thematische kleding die de liefde en romantiek benadrukt.

 3. Accessoires: Accessoires zoals bloemen, hartvormige ballonnen, kaarsen of andere romantische elementen worden gebruikt om de setting te versterken en een extra vleugje romantiek toe te voegen aan de foto’s.

 4. Poseren en interactie: Het fotografieteam begeleidt het paar bij het aannemen van verschillende poses die hun liefde en connectie benadrukken. Dit kan variëren van zachte omhelzingen en kussen tot speelse interacties die de romantiek vastleggen.

 5. Natuurlijk licht: Fotografen maken vaak gebruik van natuurlijk licht om een zachte en warme sfeer te creëren. Dit draagt bij aan het vastleggen van de emoties en details van het moment.

 6. Candid shots: Naast geposeerde foto’s worden ook spontane en ongedwongen momenten vastgelegd. Deze candid shots kunnen vaak de meest oprechte en emotionele uitdrukkingen tonen.

 7. Bewerking en nabewerking: Na de fotoshoot worden de beelden zorgvuldig bewerkt om de romantische sfeer te verbeteren. Kleurcorrecties en lichtaanpassingen dragen bij aan het creëren van prachtige foto’s die de liefde van het paar weerspiegelen.

Al met al is een Valentijnsfotoshoot een unieke gelegenheid

 

Origineel_valentijnscadeau_pixela_1

Enkele ideeën voor een fotoshoot als origineel valentijnscadeau

 1. Retro liefde: Ga voor een fotoshoot met een retro thema. Kies vintage kleding en accessoires, en creëer foto’s met een nostalgische uitstraling. Denk aan zwart-witfoto’s of gebruik een filter om een klassieke sfeer te creëren.

 2. Liefdesverhaal in de stad: Verken samen met het fotografieteam de stad en laat jullie liefdesverhaal vastleggen tegen de achtergrond van markante locaties. Van romantische steegjes tot bruisende pleinen, de stad kan dienen als een prachtig decor.

 3. Picknick in het park: Organiseer een fotoshoot in een schilderachtig park met een picknickthema. Laat het paar genieten van lekkernijen, omringd door natuurlijke schoonheid. De fotograaf kan intieme momenten vastleggen terwijl jullie samen ontspannen.

 4. Thuisstudio met een twist: Creëer een thuisstudio met een romantische twist. Gebruik kaarsen, lichtslingers en andere sfeervolle elementen. Deze intieme setting kan zorgen voor prachtige en persoonlijke foto’s.

 5. Seizoensthema: Pas de fotoshoot aan op het seizoen. Bijvoorbeeld, een winterse fotoshoot met warme kleding en een besneeuwde achtergrond, of een zomerse fotoshoot op het strand bij zonsondergang.

 6. Bucketlistmomenten: Denk aan enkele dromen of bucketlistmomenten die het paar altijd al samen heeft willen ervaren. Laat deze momenten vastleggen, of het nu gaat om het delen van een dessert in een chique restaurant of het samen beleven van een avontuurlijke activiteit.

 7. Fantasy-thema: Kies een fantasierijk thema, zoals een sprookjesachtig bos, een magische tuin of zelfs een kostuumthema zoals prinsen en prinsessen. Dit kan leiden tot unieke en betoverende foto’s.

 8. DIY-fotobooth: Zet een fotobooth op met leuke achtergronden, accessoires en props. Het paar kan spontane en grappige foto’s maken terwijl ze samen plezier hebben.

Hier kan u nog meer tips én tricks zien voor een origineel Valenijnscadeau