Logo Pixela

Koppel portretsessie voor Valentijn .

Koppel portretsessie voor Valentijn plezier voor twee !

Koppel portretsessie voor Valentijn plezier voor twee, oneindige herinneringen  !

Een koppel portretsessie voor Valentijn is niet alleen plezier voor twee, maar het creëert ook oneindige herinneringen. Tijdens deze bijzondere fotoshoot worden niet alleen prachtige beelden vastgelegd, maar ook de unieke dynamiek en liefde tussen jullie beiden. Het is een ervaring die niet alleen de romantiek van het moment vastlegt, maar ook een tastbare herinnering creëert die de tand des tijds doorstaat. Samen genieten van deze fotosessie zorgt voor blijvende vreugde en een feest van jullie speciale band, waardoor het een Valentijn wordt om nooit te vergeten!

Pixela heeft verschillende formules voor Valentijnsfotoshoots voor twee. Klik hier voor een overzicht.

Koppel portretsessie voor Valentijn : waarom met een beroepsfotograaf werken ?

Het samenwerken met een professionele fotograaf voor een Valentijnsfotoshoot voor twee brengt tal van voordelen met zich mee. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om met een professional samen te werken:

 1. Expertise en Ervaring:

  • Een beroepsfotograaf brengt expertise en ervaring mee naar de fotoshoot. Ze begrijpen de kunst van het vastleggen van liefdevolle momenten en beschikken over de technische vaardigheden om hoogwaardige foto’s te produceren.
 2. Creativiteit en Stijl:

  • Fotografen hebben een unieke creativiteit en stijl die ze toepassen op elke sessie. Ze kunnen helpen bij het kiezen van poses, locaties en thema’s die passen bij jullie persoonlijkheid en de gewenste sfeer van de shoot.
 3. Professionele Apparatuur:

  • Fotografen werken met geavanceerde camera’s en apparatuur, wat resulteert in scherpe, gedetailleerde en professionele beelden. Dit waarborgt dat jullie foto’s van de hoogste kwaliteit zullen zijn.
 4. Regie en Begeleiding:

  • Een professionele fotograaf biedt regie en begeleiding tijdens de fotoshoot. Ze zorgen ervoor dat jullie je comfortabel voelen voor de camera, sturen poses aan en creëren een ontspannen sfeer om authentieke momenten vast te leggen.
 5. Bewerking en Nabewerking:

  • Na de fotoshoot voert een professionele fotograaf bewerkingen uit om de beelden te optimaliseren. Dit omvat kleurcorrecties, retouches en het verfijnen van de algehele esthetiek van de foto’s.
 6. Aanpassing aan Jullie Stijl:

  • Een goede fotograaf past hun aanpak aan om bij jullie unieke stijl en persoonlijkheden te passen. Ze begrijpen wat belangrijk voor jullie is en vertalen dat naar de beelden.
 7. Tijd en Toewijding:

  • Een professionele fotograaf besteedt de nodige tijd en toewijding aan jullie fotoshoot. Ze nemen de tijd om de beste momenten vast te leggen en streven naar perfectie in elk beeld.
 8. Onverdeelde Aandacht:

  • Tijdens de fotoshoot hebben jullie de volledige aandacht van de fotograaf. Dit garandeert niet alleen een efficiënte sessie, maar ook de mogelijkheid om unieke en intieme momenten vast te leggen.
unieke_foto_ervaring_voor_valentijn_in_Mortsel_pixela_fotostudio_fotosessie_loveshoot_koppel_verloving

Welke kledij voor een sexy valentijn fotoshoot ?

Voor een sexy Valentijn fotoshoot en een expressieve fotoshoot zijn verschillende kledingkeuzes geschikt. Hier zijn suggesties voor beide:

Sexy Valentijn Fotoshoot:

 1. Kanten Lingerie:

  • Kanten lingerie straalt sensualiteit uit en voegt een vleugje romantiek toe aan de fotoshoot. Zowel bh’s, slipjes als negligés kunnen prachtig werken.
 2. Jarretelset:

  • Een jarretelset kan een verleidelijk en chic element toevoegen aan de fotoshoot. Gecombineerd met bijpassende kousen zorgt dit voor een klassiek sexy uitstraling.
 3. Strappy Bodysuit:

  • Een strappy bodysuit met speelse bandjes en uitsnijdingen kan een eigentijdse en sensuele look creëren.
 4. Zijden Kimono of Satijnen Badjas:

  • Voeg een vleugje luxe toe met een zijden kimono of satijnen badjas. Dit kan dienen als een elegant accessoire en biedt mogelijkheden voor zowel bedekte als onthullende poses.
 5. Hoge Hakken:

  • Hoge hakken kunnen de houding en het silhouet verbeteren, waardoor de algehele uitstraling wordt versterkt.

Expressieve Fotoshoot:

 1. Comfortabele Casual Kleding:

  • Voor een expressieve fotoshoot kun je kiezen voor comfortabele casual kleding die de natuurlijke kant van jullie relatie weerspiegelt. Denk aan jeans, T-shirts, of truien.
 2. Contrasterende Kleuren:

  • Experimenteer met contrasterende kleuren om de foto’s levendig en expressief te maken. Kleuren die goed bij elkaar passen, kunnen de focus op jullie als koppel leggen.
 3. Gestructureerde Stoffen:

  • Kies kledingstukken met gestructureerde stoffen, zoals gebreide truien, denim of corduroy. Deze texturen kunnen visueel interessante elementen toevoegen aan de foto’s.
 4. Accessoires:

  • Voeg expressie toe met accessoires zoals hoeden, sjaals, of opvallende sieraden. Deze details kunnen de persoonlijkheid en stijl van jullie relatie benadrukken.
 5. Casual Chic:

  • Ga voor een casual chique look door bijvoorbeeld een mooi overhemd of blouse te combineren met goed passende broeken of een rok. Dit creëert een stijlvolle maar ontspannen uitstraling.

Belangrijk is dat jullie je comfortabel voelen in de gekozen kleding. Communicatie met de fotograaf over de gewenste stijl en sfeer van de fotoshoot is ook essentieel om ervoor te zorgen dat de beelden de expressie vastleggen die jullie voor ogen hebben.

unieke_foto_ervaring_voor_valentijn_in_Mortsel_pixela_fotostudio_fotosessie_loveshoot_koppel_verloving

Welke attributen kunnen we gebruiken bij een Valentijnsfotoshoot voor twee ?

Bij een Valentijnsfotoshoot voor twee kunnen attributen een extra dimensie toevoegen aan de beelden en helpen bij het vastleggen van de romantiek en verbondenheid tussen jullie beiden. Hier zijn enkele suggesties:

 1. Rozen of Bloemboeket:

  • Voeg een vleugje romantiek toe met een mooi boeket rozen of bloemen. Deze kunnen dienen als een symbolisch en kleurrijk element in de foto’s.
 2. Hartvormige Accessoires:

  • Gebruik hartvormige accessoires zoals kussens, ballonnen of decoraties. Deze attributen kunnen de liefdevolle sfeer versterken.
 3. Liefdesbrieven of Gedichten:

  • Houd liefdesbrieven, gedichten of zelfs geschreven geloften vast tijdens de fotoshoot. Ze kunnen een persoonlijk en emotioneel element toevoegen aan de beelden.
 4. Champagneglazen:

  • Voeg een vleugje glamour toe met champagneglazen. Of je nu daadwerkelijk champagne drinkt of gewoon de glazen vasthoudt, dit kan een feestelijke sfeer creëren.
 5. Candlelight:

  • Gebruik kaarsen of lichtslingers voor een romantische setting. Dit kan vooral effectief zijn bij een fotoshoot met weinig licht, zoals tijdens zonsondergang.
 6. Polaroidcamera:

  • Neem een polaroidcamera mee en maak tijdens de fotoshoot enkele spontane foto’s. Dit voegt een speels en onmiddellijk element toe aan de herinneringen.
 7. Picknickattributen:

  • Organiseer een kleine indoor of outdoor picknick tijdens de fotoshoot. Gebruik dekens, manden en lekkernijen om een ontspannen en gezellige sfeer te creëren.
 8. Koppel Paraplu:

  • Als de fotoshoot buiten plaatsvindt, kan een koppel paraplu een schattig en functioneel attribuut zijn, vooral als het begint te regenen. Het voegt een onverwachts en leuk element toe aan de foto’s.
 9. Ballonnen met Liefdesboodschappen:

  • Gebruik ballonnen met liefdesboodschappen of hartvormige ballonnen. Ze voegen een speelse en luchtige toets toe aan de beelden.
 10. Fotoalbums of Herinneringen:

  • Breng fotoalbums mee met herinneringen aan jullie relatie. Blader er samen doorheen tijdens de fotoshoot om nostalgische momenten vast te leggen.

Nog meer uitleg of de Koppel portretsessie voor Valentijn bestellen ?

Meer uitleg over de verschillende formules kan u hier vinden. 
Klaar om te bestellen ? Klik dan hier voor de webshop.