Logo Pixela

New Born fotos Antwerpen

Mooie New Born fotos Antwerpen in studio

Met unieke New Born fotos Antwerpen grijpt u de kans om uw kersverse baby op een originele manier op foto te zetten in z’n eerste levensweken.

Tijd gaat snel.

De eerste weken van uw baby zijn uniek. Die komen nooit meer terug. Daarom is een new born fotoshoot te Antwerpen een plezante ervaring. In onze foto studio te Lint, vlak bij  Antwerpen, bent u welkom met uw baby en gezin om de new born fotoshoot te doen.

Bij aankomst staat er al één opstelling klaar zodat we snel kunnen beginnen met foto’s te maken van uw Newborn. Zijn er al broertjes of zusjes ? Die kunnen verschillende keren mee op de foto. Tijdens de fotoshoot maken we ook foto’s van het gezin met mama en papa erbij als u dat wenst.

Er zijn verschillende formules :

Kies jouw favoriete beeld op formaat naar keuze, profielfoto … de mogelijkheden zijn (bijna) oneindig.

Helemaal overtuigd van deze unieke ervaring en wil jij jou van je beste kan laten zien en laten vastleggen? Wacht en twijfel niet langer. Contacteer ons voor meer informatie of boek meteen jouw fotoshoot in studio in Antwerpen: strike the pose and say cheese!

New_Born_Fotos_Antwerpen_Pixela_fotostudio_babyfotos_pasgeboren_fotoshootKinderen_2

Professionele Newborn Fotos Antwerpen: Een Betoverende Herinnering voor het Leven

Het vastleggen van de allereerste momenten van het leven van je pasgeboren baby is een kostbare ervaring die voor altijd gekoesterd zal worden. Bij Pixela, begrijpen we hoe belangrijk het is om deze prachtige momenten vast te leggen en te bewaren als blijvende herinnering. Als vooraanstaande experts in newborn fotografie in Antwerpen, streven wij ernaar om unieke, betoverende beelden te creëren die de puurheid en schoonheid van je baby vastleggen. Ontdek hoe onze toegewijde fotografen jouw meest kostbare momenten kunnen vastleggen en vereeuwigen.

Inleiding tot Newborn Fotografie


Bij Pixela geloven we in het vastleggen van de tederheid en onschuld van pasgeboren baby’s op een manier die hun karakter en persoonlijkheid tot uitdrukking brengt. Onze ervaren fotografen zijn bedreven in het vastleggen van de kleinste details, van die zachte, rimpelige huid tot de schattige glimlachjes die zo vluchtig zijn. Wij begrijpen dat elke baby uniek is en streven ernaar om fotografie te leveren die de unieke essentie van jouw kleintje vastlegt.

New_Born_Fotos_Antwerpen_Pixela_fotostudio_babyfotos_pasgeboren_fotoshootKinderen_

Waarom Kiezen voor Pixela ?

 1. Ervaring en Expertise
  Met jarenlange ervaring in Newborn fotografie, weten onze fotografen precies hoe ze een ontspannen en comfortabele omgeving kunnen creëren voor zowel de baby als de ouders. Onze expertise stelt ons in staat om de meest liefdevolle momenten vast te leggen zonder enige stress.
 1. Creativiteit in Beelden
  Onze creatieve benadering van fotografie stelt ons in staat om unieke composities en stijlen te creëren die de magie van de pasgeborene vastleggen. Elk beeld vertelt een verhaal en we streven ernaar om jouw verhaal op een prachtige en memorabele manier te vertellen.
  U kan enkele van onze Newborn beelden hier zien.
 2. Aandacht voor Detail
  Wij geloven dat de schoonheid in de details zit. Daarom besteden we bijzondere aandacht aan het vastleggen van de kleinste elementen, zoals de kleine vingertjes en teentjes, de zachte donshaartjes en die vredige, slapende gezichtsuitdrukkingen.
 3. Aangepaste Ervaring
  Bij Pixela begrijpen we dat elke ouder unieke verwachtingen heeft als het gaat om newborn fotografie. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om een aangepaste ervaring te bieden die voldoet aan jouw specifieke wensen en visie.Hoe kan ik mijn foto’s kiezen en ontvangen?
 4. Na de fotosessie kan u de foto’s al even bekijken. Daarna worden de foto’s op een privé-website geplaatst en kan u de gewenste foto’s selecteren. Zodra je je keuzes hebt gemaakt, zorgen we ervoor dat je hoogwaardige afdrukken en digitale bestanden ontvangt om te delen en te koesteren.