Logo Pixela

New Born fotos Antwerpen

Mooie New Born foto's Antwerpen in fotostudio

Een unieke New Born fotoshoot in Antwerpen is uniek omdat het de allereerste momenten van een baby vastlegt, momenten die snel voorbijgaan. Het vangt de tederheid, kwetsbaarheid en puurheid van een pasgeborene in prachtige, artistieke beelden. Deze foto’s worden blijvende herinneringen die de emotionele band tussen ouders en kind versterken en generaties lang gekoesterd worden.

Kies uit onze unieke NewBorn fotoshoot formule's

New_born_fotos_Antwerpen_newborn_fotoshoot_baby_fotos_fotostudio_pixela_3

Er zijn verschillende New Born fotoshoot formules in Antwerpen.
Meest populair zijn de Large en ExtraLarge formule. 

In de Extra Large formule gaan we twee uur foto’s maken van de baby en gezin. Twee uur geeft extra tijd om de baby in enkele zeer mooie settings te brengen, zoals een wrap en andere settings die iets meer tijd vragen. Resultaat daarvan is een hele boel beelden waar u er 15 uit mag kiezen die perfect worden afgewerkt en digitaal aan u geleverd. Twee ervan worden geprint op mooi fotopapier van 20 x 30 cm.

 De Large formule geeft enkele digitale beelden minder en één print, maar geeft welk iets minder mogelijkheden in de speciale settings.

Na de sessie is het mogelijk een mooie wanddecoratie of fotoboek bij te bestellen.

New_born_fotos_Antwerpen_newborn_fotoshoot_baby_fotos_fotostudio_pixela_2
New_born_fotos_Antwerpen_newborn_fotoshoot_baby_fotos_fotostudio_pixela_1

Tijd gaat snel.

De eerste weken van uw baby zijn uniek. Die komen nooit meer terug. Daarom is een new born fotoshoot te Antwerpen een plezante ervaring. In onze foto studio te Lint, vlak bij  Antwerpen, bent u welkom met uw baby en gezin om de new born fotoshoot te doen.

Bij aankomst staat er al één opstelling klaar zodat we snel kunnen beginnen met foto’s te maken van uw Newborn. Zijn er al broertjes of zusjes ? Die kunnen verschillende keren mee op de foto. Tijdens de fotoshoot maken we ook foto’s van het gezin met mama en papa erbij als u dat wenst.

Er zijn verschillende formules :

Kies jouw favoriete beeld op formaat naar keuze, profielfoto … de mogelijkheden zijn (bijna) oneindig.

Helemaal overtuigd van deze unieke ervaring en wil jij jou van je beste kan laten zien en laten vastleggen? Wacht en twijfel niet langer. Contacteer ons voor meer informatie of boek meteen jouw fotoshoot in studio in Antwerpen: strike the pose and say cheese!

Referenties New Born fotos Antwerpen

New_Born_Fotos_Antwerpen_Pixela_fotostudio_babyfotos_pasgeboren_fotoshootKinderen_2

Professionele Newborn Fotos Antwerpen: Een Betoverende Herinnering voor het Leven

Het vastleggen van de allereerste momenten van het leven van je pasgeboren baby is een kostbare ervaring die voor altijd gekoesterd zal worden. Bij Pixela, begrijpen we hoe belangrijk het is om deze prachtige momenten vast te leggen en te bewaren als blijvende herinnering. Als vooraanstaande experts in newborn fotografie in Antwerpen, streven wij ernaar om unieke, betoverende beelden te creëren die de puurheid en schoonheid van je baby vastleggen. Ontdek hoe onze toegewijde fotografen jouw meest kostbare momenten kunnen vastleggen en vereeuwigen.

Inleiding tot Newborn Fotografie


Bij Pixela geloven we in het vastleggen van de tederheid en onschuld van pasgeboren baby’s op een manier die hun karakter en persoonlijkheid tot uitdrukking brengt. Onze ervaren fotografen zijn bedreven in het vastleggen van de kleinste details, van die zachte, rimpelige huid tot de schattige glimlachjes die zo vluchtig zijn. Wij begrijpen dat elke baby uniek is en streven ernaar om fotografie te leveren die de unieke essentie van jouw kleintje vastlegt.

New_Born_Fotos_Antwerpen_Pixela_fotostudio_babyfotos_pasgeboren_fotoshootKinderen_

Waarom Kiezen voor Pixela ?

 1. Ervaring en Expertise
  Met jarenlange ervaring in Newborn fotografie, weten onze fotografen precies hoe ze een ontspannen en comfortabele omgeving kunnen creëren voor zowel de baby als de ouders. Onze expertise stelt ons in staat om de meest liefdevolle momenten vast te leggen zonder enige stress.
 1. Creativiteit in Beelden
  Onze creatieve benadering van fotografie stelt ons in staat om unieke composities en stijlen te creëren die de magie van de pasgeborene vastleggen. Elk beeld vertelt een verhaal en we streven ernaar om jouw verhaal op een prachtige en memorabele manier te vertellen.
  U kan enkele van onze Newborn beelden hier zien.
 2. Aandacht voor Detail
  Wij geloven dat de schoonheid in de details zit. Daarom besteden we bijzondere aandacht aan het vastleggen van de kleinste elementen, zoals de kleine vingertjes en teentjes, de zachte donshaartjes en die vredige, slapende gezichtsuitdrukkingen.
 3. Aangepaste Ervaring
  Bij Pixela begrijpen we dat elke ouder unieke verwachtingen heeft als het gaat om newborn fotografie. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om een aangepaste ervaring te bieden die voldoet aan jouw specifieke wensen en visie.Hoe kan ik mijn foto’s kiezen en ontvangen?
 4. Na de fotosessie kan u de foto’s al even bekijken. Daarna worden de foto’s op een privé-website geplaatst en kan u de gewenste foto’s selecteren. Zodra je je keuzes hebt gemaakt, zorgen we ervoor dat je hoogwaardige afdrukken en digitale bestanden ontvangt om te delen en te koesteren.

Welke poses zijn mogelijk bij New Born fotos Antwerpen ?

 1. De “Froggy” Pose: De baby zit met zijn hoofd op zijn handen, met de benen naar buiten.
 2. De “Taco” Pose: De baby ligt op zijn rug met de knieën naar de borst en de voeten bij het hoofd.
 3. De “Side-Lying” Pose: De baby ligt op zijn zij met de handen onder zijn gezicht.
 4. De “Huck Finn” Pose: De baby ligt op zijn rug met de handen onder zijn hoofd en de benen gekruist.
 5. De “Womb” Pose: De baby ligt op zijn buik in een foetale houding, met de benen onder het lichaam.
 6. De “Swaddled” Pose: De baby is stevig ingebakerd in een deken, vaak met alleen het hoofdje zichtbaar.
 7. De “Basket” Pose: De baby ligt of zit in een mandje, omringd door zachte dekens of andere accessoires.
 8. De “Parent Hands” Pose: De baby ligt in de handen of op de armen van een van de ouders.
 9. De “Prop” Pose: De baby ligt op of in een speciale prop, zoals een miniatuur bedje of een vintage kistje.
 10. De “Close-up” Pose: Gedetailleerde foto’s van de kleine handjes, voetjes of gezicht van de baby

Wanneer en waarop letten bij het maken van New Born fotos Antwerpen ?

 1. De beste periode voor een newborn fotoshoot is binnen de eerste twee weken na de geboorte, idealiter tussen de 5 en 14 dagen oud. In deze periode slapen baby’s nog veel en zijn ze gemakkelijker in verschillende poses te plaatsen zonder snel wakker te worden. Hun lichaam is nog erg flexibel, wat helpt bij het creëren van de typische, knusse poses die je vaak ziet in newborn fotografie.

  Er zijn enkele belangrijke punten waarop je moet letten bij een newborn fotoshoot:

  1. Veiligheid: Dit is de hoogste prioriteit. Zorg ervoor dat de fotograaf ervaren is met het veilig poseren van pasgeborenen en altijd iemand in de buurt heeft om de baby te ondersteunen indien nodig.

  2. Temperatuur: De ruimte moet warm genoeg zijn om de baby comfortabel te houden, meestal rond de 26-28 graden Celsius.

  3. Timing: Plan de fotoshoot op een moment waarop de baby meestal slaperig en gevoed is, vaak is dit na een voeding.

  4. Hygiëne: Zorg ervoor dat alle dekens, accessoires en de omgeving schoon en steriel zijn om de gezondheid van de baby te waarborgen.

  5. Geduld: Newborn fotoshoots kunnen enkele uren duren vanwege de nodige pauzes voor voeding, verschoning en kalmeren van de baby.

  6. Rustige omgeving: Houd de ruimte stil en rustig om de baby niet te laten schrikken of wakker te maken.

  7. Accessoires: Gebruik zachte, veilige en comfortabele accessoires zoals dekens, mutsjes en mandjes.

  8. Licht: Natuurlijk licht is ideaal, maar zorg ervoor dat het niet te fel is. Een zachte, diffuse lichtbron werkt het beste om de delicate kenmerken van de baby te benadrukken.

  9. Voorbereiding: Bespreek vooraf met de fotograaf welke stijl en kleuren jullie prefereren, en breng eventueel persoonlijke items mee die in de foto’s kunnen worden opgenomen.

  10. Flexibiliteit: Wees voorbereid om de sessie aan te passen aan de behoeften van de baby. Het welzijn van de baby komt altijd op de eerste plaats.