Logo Pixela

New Born

New Born fotoshoot

U hebt maar even tijd om uw pasgeboren kind als echte new born te fotograferen. Al snel groeien de kleintjes, en worden het flinke baby’s. Daarom spreken we graag af om na enkele dagen reeds de eerste foto’s te nemen. Dat kan in de kraamkliniek, bij u thuis of in onze studio.

Ontdek hier de verschillende New Born formules. Van een kleine Compacte formule, tot de drie fotosessie grote XXL formule met fotomomenten tijdens de zwangerschap, in de kraam kliniek, en een New Born shoot in de studio.

Bekijk de verschillende formules hier.

 

U wilt een bijzondere fotodroom realiseren? Pixela maakt hem helemaal waar voor u. Stuur ons uw persoonlijke wens via de contactpagina.

New Born Compact fotoshoot

De New Born Compact formule is de meest budget vriendelijke instapformule.

Maak onvergetelijke herinneringen van uw pasgeboren baby met onze Newborn fotoshoot. In onze Lintse studio beschikken we over diverse veilige attributen waarin uw baby comfortabel en origineel kan worden gefotografeerd. Onze standaardformule omvat een opnamesessie van ongeveer een half uur, waarbij we prachtige beelden vastleggen.

Na de fotoshoot kunt u kiezen uit een selectie van 30 tot 40 foto’s, waarvan u er 5 kunt selecteren om verder te laten bewerken en in digitale schermkwaliteit te ontvangen. Als extraatje printen we één van deze vijf geselecteerde beelden voor u af op mooi fotopapier in het formaat 20 x 30 cm.

Indien gewenst, kunt u extra digitale beelden bijbestellen, kiezen voor 5 of 10 aanvullende foto’s, of een extra print of wanddecoratie toevoegen aan uw bestelling. Gedurende het half uur van de fotoshoot, nemen we de tijd om verschillende leuke poses met uw baby vast te leggen.

Kies voor een professionele Newborn fotoshoot die liefdevol de prille momenten van uw baby vastlegt.

New Born Large fotoshoot

Meer tijd en afwisseling met de New Born Large fotoshoot.

Ontdek onvergetelijke momenten met onze Newborn Large fotoshoot, waar we prachtige beelden vastleggen van uw pasgeboren baby. In onze studio te Lint, hebben we een uitgebreide selectie attributen waarmee uw baby veilig en in een originele setting gefotografeerd kan worden. De opnames bij deze uitgebreide formule duren ongeveer een uur.

Na de fotoshoot krijgt u de keuze uit maar liefst 100 foto’s, waarvan u er 10 kunt selecteren om verder te laten bewerken en digitaal in schermkwaliteit te ontvangen. Als extraatje printen we één van deze 10 gekozen beelden voor u af op mooi fotopapier in het formaat van 30 x 40 cm.

Indien gewenst, heeft u de mogelijkheid om extra digitale beelden bij te kopen, 5 of 10 aanvullende foto’s te kiezen of een extra print of wanddecoratie toe te voegen aan uw bestelling. Tijdens het uur van de fotoshoot nemen we de tijd om niet alleen foto’s van uw baby te maken, maar ook enkele mooie poses met mama, papa, en eventueel broer en zus.

Kies voor een uitgebreide Newborn Large fotoshoot, waarbij we de bijzondere momenten met uw gezin op een liefdevolle en professionele manier vastleggen.

Zwangerschap fotoshoot XL + New Born fotoshoot.

Combinatie formule XL waar zowel zwangerschap als de pasgeboren spruit worden gefotografeerd.

Met onze bijzondere combi formule plannen we twee afspraken voor u. De eerste sessie vindt plaats wanneer u 7 tot 8,5 maanden zwanger bent, waarbij we prachtige beelden van uw bolle buik vastleggen. U kunt zelf bepalen hoe u dit wilt doen: samen met de papa of partner, in spannende zwangerschapskledij, aansluitende T-shirt, lingerie, badpak of zelfs bedekt topless. Deze waardevolle foto’s zult u koesteren voor de rest van uw leven.

Na de bevalling maken we een tweede afspraak voor een Newborn fotoshoot. We adviseren om dit kort na de geboorte te doen, wanneer uw baby nog echt een pasgeborene is.

Tijdens deze fotoshoot van ongeveer een uur, kunnen we niet alleen foto’s maken van uw baby, maar ook enkele prachtige poses met mama, papa en eventueel broer en zus.

In onze studio te Lint, hebben we een scala aan attributen waarin uw baby veilig en comfortabel kan liggen, en die zorgen voor unieke en originele beelden.

Voor beide sessies krijgt u de keuze uit maar liefst 100 foto’s, waarvan u er 20 kunt selecteren om verder te laten bewerken en digitaal in schermkwaliteit te ontvangen. Als extraatje printen we twee van deze 20 geselecteerde beelden voor u af op mooi fotopapier in het formaat van 30 x 40 cm.

Mocht u dat wensen, heeft u de mogelijkheid om 5 of 10 extra digitale beelden bij te kopen, of een extra print of wanddecoratie toe te voegen aan uw bestelling. Kies voor onze unieke combi formule en laat ons liefdevol en professioneel de bijzondere momenten met uw gezin vastleggen.

Zwangerschap fotoshoot XXL + Kraamkliniek shoot +New Born fotoshoot.

Meer tijd en afwisseling met de New Born XXLarge fotoshoot.

Voor deze unieke formule hecht ik veel waarde aan een kennismakingsgesprek met u. We gaan namelijk een bijzondere samenwerking aan waarbij we elkaar zo’n drietal keer zullen ontmoeten. Gezien het feit dat ik een beetje inbreuk maak op uw privéleven en aanwezig zal zijn op belangrijke momenten, vind ik het essentieel dat we elkaar eerst ontmoeten voordat we deze samenwerking aangaan. Hierdoor kunnen we kijken of er een goede klik is, en indien dat niet het geval is, kunnen we samen naar een andere oplossing zoeken.

Het plan is als volgt: Ten eerste, een bolle buik fotoshoot op het eind van uw zwangerschap. Gedurende een uur in onze fotostudio te Lint leggen we de mooiste periode van uw zwangerschap vast.

Vervolgens, kort na de bevalling, of indien gewenst op het einde van de bevalling, kom ik naar de kraamkliniek om foto’s te maken van de pasgeboren baby samen met de ouders. Dit is een korte maar zeer intense fotoshoot die prachtige momenten vereeuwigt. Na thuiskomst plannen we nog de Newborn baby shoot, opnieuw in onze studio in Lint.

Van al deze bijzondere momenten ontvangt u uitgebreide beelden: keuze uit maar liefst 250 foto’s, waarvan 25 foto’s afgewerkt worden. U ontvangt tevens twee prints van 30 x 40 cm, een Luxe boek van 20 x 20 cm en een Luxe wanddecoratie van 30 x 40 cm. Dit alles zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van deze waardevolle herinneringen.

NewBorn_fotoshoot_NewBornCompact_NewBornLarge_NewBornXXL_NewBornXL_pixela_zwangerschapfotoshoot_Babtfotoshoot_ptrckgpts_NewBornFotoshoot