Logo Pixela

Fotoshoot voor twee op Valentijn

Fotoshoot voor twee op Valentijn : een bijzondere belevenis !

Een fotoshoot voor twee op Valentijn … dat is plezant om te doen  !

 1. Intieme connectie: Een fotoshoot op Valentijnsdag biedt een gelegenheid om een intieme connectie met je partner te ervaren. Samen poseren en de liefde vieren voor de camera kan de emotionele band tussen jullie versterken.

 2. Herinneringen creëren: Tijdens de fotoshoot leg je momenten vast die later mooie herinneringen zullen worden. Deze foto’s kunnen dienen als een blijvende herinnering aan jullie liefde en de tijd die jullie samen hebben doorgebracht.

 3. Creatieve expressie: Het is een kans om samen creatief te zijn. Jullie kunnen samen beslissen over het thema, de locatie en de stijl van de fotoshoot, en samenwerken om unieke en persoonlijke beelden te creëren die jullie relatie weerspiegelen.

 4. Plezier en ontspanning: Een fotoshoot op Valentijnsdag hoeft niet te serieus te zijn. Het is een gelegenheid om plezier te hebben en te genieten van elkaars gezelschap. Lach samen, maak grapjes en laat de fotograaf die spontane en gelukkige momenten vastleggen.

 5. Zelfliefde bevorderen: Het kan ook een gelegenheid zijn om zelfliefde te bevorderen. Door samen voor de camera te staan, kunnen jullie jezelf en elkaar waarderen, en de positieve eigenschappen van jullie relatie in de schijnwerpers zetten.

 6. Unieke ervaring: Het vieren van Valentijnsdag met een fotoshoot is een unieke ervaring die verschilt van de gebruikelijke diners of cadeau-uitwisselingen. Het geeft jullie de kans om iets nieuws en opwindends te proberen.

Pixela heeft vier cadeauboxen voor Valentijn. Klik hier voor een overzicht.

Waarom is een fotoshoot voor twee op Valentijn een uniek cadeau ?

fotoshoot_voor_twee_op_valentijn_pixela_origineel_valentijnscadeau_fotostudio_fotosessie

Een fotoshoot als Valentijnscadeau is een origineel en persoonlijk gebaar om verschillende redenen:

  1. Persoonlijk en op maat gemaakt: Een fotoshoot is een persoonlijk cadeau dat speciaal voor jullie als stel is ontworpen. Jullie hebben de mogelijkheid om de locatie, stijl en sfeer van de fotoshoot aan te passen aan jullie eigen voorkeuren, waardoor het een op maat gemaakte ervaring wordt.

  2. Blijvende herinneringen: In plaats van een materieel cadeau dat misschien vergankelijk is, biedt een fotoshoot de mogelijkheid om blijvende herinneringen te creëren. De foto’s kunnen worden ingelijst, in een album worden geplaatst of digitaal worden bewaard als een tastbare herinnering aan jullie liefde op dat specifieke moment.

  3. Creatieve expressie: Een fotoshoot op Valentijnsdag geeft jullie de kans om samen creatief te zijn. Het kiezen van een thema, het bepalen van de setting en het samenwerken met de fotograaf om unieke beelden te creëren, zorgt voor een gezamenlijke creatieve expressie die verder gaat dan traditionele cadeaus.

  4. Quality time: Een fotoshoot is niet alleen een cadeau op zich, maar het biedt ook de gelegenheid om quality time samen door te brengen. Tijdens de shoot kunnen jullie samen lachen, praten en genieten van elkaars gezelschap, wat de ervaring nog waardevoller maakt.

  5. Zelfliefde en waardering: Het proces van samen poseren en mooie momenten vastleggen kan ook bijdragen aan zelfliefde en wederzijdse waardering. Het bekijken van de resulterende foto’s kan helpen bij het versterken van de positieve gevoelens die jullie voor elkaar koesteren.

  6. Unieke manier om liefde te vieren: Een fotoshoot op Valentijnsdag is een originele en unieke manier om de liefde te vieren. In plaats van traditionele geschenken zoals bloemen of chocolade, biedt een fotoshoot een onvergetelijke ervaring die zowel romantisch als persoonlijk is.

Welke accessoires kan ik mee brengen voor een Valentijnsfotohoot ?

 

Voor een Valentijnsfotohoot kun je verschillende accessoires meebrengen om de foto’s te verrijken en een romantische sfeer te creëren. Hier zijn enkele suggesties:

 1. Bloemen: Breng bloemen mee die passen bij de favoriete kleuren van jullie beiden of die een romantische uitstraling hebben. Bloemen kunnen als achtergrond dienen, in het haar worden gedragen of als accessoires worden gebruikt.

 2. Hartvormige ballonnen: Grote, hartvormige ballonnen voegen een speels en feestelijk element toe aan de foto’s. Ze kunnen dienen als achtergrond, in de hand worden gehouden of op een andere creatieve manier worden gebruikt.

 3. Liefdesborden of -banners: Maak borden of banners met liefdesboodschappen of persoonlijke citaten. Deze kunnen als rekwisieten worden gebruikt om een romantische en intieme sfeer te creëren.

 4. Sjaals of dekens: Zachte sjaals of dekens kunnen worden gebruikt om elkaar in te wikkelen of als accessoires voor een knusse en warme uitstraling.

 5. Liefdesbriefjes: Schrijf liefdesbriefjes aan elkaar en houd ze vast tijdens de fotoshoot. Ze kunnen ook als rekwisieten worden gebruikt of verspreid worden voor een extra persoonlijk tintje.

 6. Champagneglazen: Als jullie van plan zijn om te toasten, breng dan champagneglazen mee. Ze kunnen worden gebruikt voor een toostfoto of gewoon als elegante accessoires.

 7. Kaarsen: Creëer een romantische sfeer met kaarsen. Ze kunnen worden gebruikt als decoratie op de achtergrond of als accessoires om een zachte gloed toe te voegen aan de foto’s.

 8. Polaroidcamera: Maak tijdens de fotoshoot enkele polaroidfoto’s. Het geeft een leuke en onmiddellijke herinnering aan de dag en je kunt de polaroids zelfs gebruiken als accessoires in de foto’s.

 9. Liefdesslotjes: Als symbool van jullie liefde kun je liefdesslotjes meebrengen en ze aan een brug, hek of ander object vastmaken. Dit kan een symbolisch en romantisch element toevoegen.

 10. Accessoires in jullie favoriete kleuren: Kies accessoires zoals sieraden, strikjes, of andere items in jullie favoriete kleuren. Dit kan helpen om de foto’s persoonlijk en betekenisvol te maken.

fotoshoot_voor_twee_op_valentijn_pixela_origineel_valentijnscadeau_fotostudio_fotosessie

Een fotoshoot voor twee op Valentijn : welke kledij kan er ?

Een fotoshoot op Valentijnsdag biedt de mogelijkheid om creatief te zijn met kleding en een fantasievolle sfeer te creëren. Hier zijn enkele ideeën voor fantasievolle kleding:

 1. Formele elegantie: Kies voor formele kleding zoals avondjurken voor haar en een pak voor hem. Dit kan een chique en tijdloze uitstraling geven aan de foto’s, perfect voor een romantisch diner thema.

 2. Vintage stijl: Ga voor een vintage look met kleding uit een bepaald tijdperk, zoals de jaren ’20, ’50 of ’70. Retrokleding voegt een vleugje nostalgie toe aan de fotoshoot.

 3. Boho-chic: Kies voor bohemian-geïnspireerde kleding met losse jurken, bloemenkransen en natuurlijke kleuren. Dit kan een ontspannen en dromerige sfeer creëren.

 4. Fantasy kostuums: Ga voor fantasykostuums, zoals prinsen en prinsessen, sprookjesfiguren of andere personages. Dit geeft een speelse en magische touch aan de fotoshoot.

 5. Casual en comfortabel: Als jullie de voorkeur geven aan een meer relaxte sfeer, kies dan voor casual en comfortabele kleding. Denk aan matching truien, jeans en sneakers voor een ongedwongen en speelse look.

 6. Glamour en glitter: Voeg wat glamour toe aan de fotoshoot met glinsterende kleding, pailletten en glitteraccessoires. Dit kan een feestelijke en opvallende uitstraling geven.

 7. Thema-geïnspireerde kleding: Kies een specifiek thema, zoals een liefdesverhaal, en kleed je passend bij dat thema. Bijvoorbeeld, als het een ‘Romeo en Julia’-thema is, kunnen jullie kiezen voor kleding die past bij de Renaissance-stijl.

 8. Matchende outfits: Coördineer jullie outfits zodat ze goed bij elkaar passen. Dit kan betekenen dat jullie dezelfde kleur dragen, complementaire patronen hebben of gewoon kledingstukken kiezen die goed samengaan.

 9. Kleurrijke en levendige kleding: Kies voor levendige en opvallende kleuren die de liefde en vreugde van de dag weerspiegelen. Denk aan rood, roze, paars of andere warme tinten.

 10. Kleding met persoonlijke betekenis: Draag kledingstukken die een speciale betekenis hebben voor jullie als koppel. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat jullie elkaar ontmoet hebben, kleding die jullie voor een belangrijke gebeurtenis droegen, of zelfs kledingstukken die jullie samen hebben gekocht.

Nog meer uitleg of de Valentijns studio fotoshoot bestellen ?

Meer uitleg over de verschillende formules kan u hier vinden. 
Klaar om te bestellen ? Klik dan hier voor de webshop.