Logo Pixela

Origineel Kerstcadeau Schilde

Een unieke fotoshoot als origineel kerstcadeau Schilde

Een fotosessie als een uniek kerstcadeau in Schilde zal nog vele jaren een prachtige herinnering vormen. Laat uw geliefde stralen in de schijnwerpers met adembenemende foto’s als blijvend resultaat. Kies uit diverse pakketten, elk met een exclusieve en op maat gemaakte cadeaubox om te overhandigen. Hiermee creëert u niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar ook een tastbare en persoonlijke herinnering aan de feestdagen.

Waarom is een fotoshoot een origineel cadeau ?

Een fotoshoot vormt een uitstekend cadeau om verschillende redenen. Ten eerste biedt het de ontvanger de mogelijkheid om een bijzondere ervaring te beleven. Tijdens de fotosessie kunnen ze genieten van het moment, in de schijnwerpers staan en zichzelf op een unieke manier laten vastleggen.

Daarnaast levert een fotoshoot blijvende tastbare herinneringen op in de vorm van prachtige foto’s. Deze beelden vangen niet alleen de fysieke verschijning van de persoon, maar ook emoties, expressies en de sfeer van het moment. Het resultaat is een persoonlijk en waardevol aandenken dat jarenlang gekoesterd kan worden.

Bovendien toont het geven van een fotoshoot als cadeau aandacht voor de persoonlijke interesses en smaak van de ontvanger. Het is een doordacht geschenk dat laat zien dat er moeite is gedaan om iets speciaals en op maat gemaakt te selecteren.

Tot slot kan een fotoshoot als cadeau dienen als een gelegenheid voor zelfexpressie. Het stelt de ontvanger in staat om zichzelf op een artistieke manier te presenteren en unieke aspecten van hun persoonlijkheid te laten vastleggen. Het is niet alleen een materieel geschenk, maar ook een kans voor zelfontdekking en zelfwaardering. Kortom, een fotoshoot is een veelzijdig en gedenkwaardig cadeau dat zowel het moment zelf als de langdurige herinneringen waardeert.

Help ! Ik heb nog nooit geposeerd !

Poseren in een fotostudio kan in het begin een uitdaging lijken, vooral als je geen ervaring hebt. Maar, dat hoeft het helemaal niet te zijn ! Zonder ervaring posereen geeft zeer natuurlijke en mooie poses.
Hier zijn enkele tips om je te helpen comfortabel en zelfverzekerd te poseren, zelfs als het je eerste keer is:

1.Ontspan en wees jezelf:

Probeer te ontspannen en herinner jezelf eraan dat het de bedoeling is om plezier te hebben. Wees gewoon jezelf en laat je persoonlijkheid naar voren komen.

2.Communicatie met de fotograaf:

Neem de tijd om te praten met de fotograaf voordat de shoot begint. Bespreek je verwachtingen, eventuele zorgen of ideeën die je hebt. Een goede communicatie met de fotograaf kan je op je gemak stellen en ervoor zorgen dat je begrijpt wat er van je wordt verwacht.

3. Observeer anderen:

Als er andere mensen in de studio zijn die aan het poseren zijn, let dan op hoe ze zich gedragen en welke aanwijzingen de fotograaf geeft. Dit kan je een idee geven van wat er van je wordt verwacht.

4. Oefen voor de spiegel:

Neem wat tijd om voor de spiegel te oefenen met verschillende gezichtsuitdrukkingen en poses. Ontdek welke hoeken en houdingen het beste bij je passen.

5.Luister naar aanwijzingen:

De fotograaf zal je waarschijnlijk aanwijzingen geven over hoe je moet staan, zitten of je lichaam moet draaien. Luister aandachtig en probeer de aanwijzingen op te volgen.

6.Beweeg geleidelijk:

Maak langzame en vloeiende bewegingen om onnatuurlijke houdingen te vermijden. Probeer niet te stijf te zijn, maar beweeg op een manier die natuurlijk aanvoelt.

7.Neem pauzes:

Als de shoot lang duurt, vraag dan gerust om af en toe een pauze. Dit kan helpen om spanning te verminderen en je opnieuw op te laden.

8.Kleding en accessoires:

Draag kleding waarin je je comfortabel en zelfverzekerd voelt. Breng eventueel verschillende outfits en accessoires mee, zodat je kunt variëren tijdens de shoot.

9. Ontwikkel een repertoire van poses:

Kijk online naar inspiratie voor poses en sla enkele favorieten op die je tijdens de shoot kunt uitproberen. Dit kan je helpen om diverse looks te creëren.

Nadat je de prachtig gepersonaliseerde cadeaubox hebt overhandigd, plannen we in samenspraak een geschikt moment voor de fotoshoot. De fotosessie vindt plaats in onze professionele fotostudio in het Lint, waar we met zorg en toewijding de mooiste momenten vastleggen. Na de fotoshoot ontvang je een exclusieve link naar een speciale website, waar je in alle rust de gemaakte foto’s kunt bekijken en vervolgens kunt aangeven welke beelden je graag in digitale vorm wilt ontvangen.

Als kers op de taart bieden we je, afhankelijk van de door jou gekozen formule, de mogelijkheid om één of meerdere van je favoriete foto’s te selecteren voor afdruk op hoogwaardig fotopapier. Dit extraatje voegt een tastbare dimensie toe aan de herinneringen die we samen hebben vastgelegd, waardoor je niet alleen digitale exemplaren hebt, maar ook prachtige afdrukken om te koesteren en te delen. We streven ernaar om je fotoshoot-ervaring van begin tot eind onvergetelijk te maken, met aandacht voor elk detail en een blijvend aandenken dat de schoonheid van het moment vastlegt.


Bij de U Got The Look en 2 Gether shoot krijgt u bovendien een mooi magazine, klik hier voor een voorbeeld. 

Kerstmis_cadeau_pixela_Kerstcadeau_Origineel_Lint_fotostudio_fotoshoot_Schilde

Referenties portret fotografie

Welke poses zijn er mogelijk bij een fotoshoot als origineel kerstcadeau in Schilde ?

Het beste poseeradvies hangt af van het type foto’s dat je wilt bereiken en je persoonlijke stijl. Hier zijn echter enkele algemene poses die vaak mooi uitkomen in een fotostudio:

 1. Staande poses:

  • Rechte houding met één voet iets naar voren.
  • Gewicht verschoven naar het achterste been.
  • Handen op de heupen of in de zakken.
 2. Zittende poses:

  • Zittend op de rand van een stoel met één been gekruist over het andere.
  • Zittend op de grond met de benen gekruist.
  • Halfzittend op een trap of verhoogd oppervlak.
 3. Liggende poses:

  • Ontspannen liggend op de rug met de armen naast het lichaam.
  • Op de buik liggen met het hoofd rustend op de handen.
 4. Gezichtsuitdrukkingen:

  • Variatie in gezichtsuitdrukkingen, van glimlachend tot serieus, kan de diversiteit van je portfoliobeelden vergroten.
 5. Hoofd- en schouderposities:

  • Het draaien van het hoofd en de schouders in verschillende richtingen kan dynamische en interessante composities creëren.
 6. Handen en armen:

  • Experimenteer met verschillende handposities, zoals handen in de zakken, handen op het gezicht, handen in het haar, etc.
  • Soms kunnen subtiele aanpassingen van de handen een groot verschil maken in de algehele uitstraling van de foto.
 7. Actieve poses:

  • Beweging toevoegen aan je poses kan leiden tot levendige en energieke beelden. Denk aan dansen, springen of het haar in beweging brengen.
 8. Profiel- en driekwartposities:

  • Variëren tussen profiel-, driekwart- en volledige frontale poses zorgt voor diversiteit in je foto’s.
 9. Accessoires gebruiken:

  • Als je accessoires hebt, zoals hoeden, sjaals, of zelfs een paraplu, kunnen deze worden gebruikt om extra dimensie aan je foto’s toe te voegen.

Het belangrijkste is om te experimenteren en te ontdekken welke poses het beste bij jou passen en welke bijdragen aan het gewenste resultaat. Het kan nuttig zijn om vooraf enkele inspirerende foto’s te bekijken om ideeën op te doen en vervolgens je eigen draai eraan te geven. En vergeet niet: ontspan, geniet van het proces en wees open voor creativiteit!

Welke foto's zijn er mogelijk met de cadeaubon "OrigineelKerstcadeau in Schilde ?

 1. In een fotostudio zijn de mogelijkheden voor het maken van foto’s vrijwel eindeloos. Hier zijn enkele suggesties voor de soorten foto’s die je kunt overwegen tijdens een fotoshoot in de studio:

  1. Portretten:

   • Klassieke close-ups en portretten zijn perfect om de persoonlijkheid en expressie van het individu vast te leggen.

  2. Familiefoto’s:

   • Breng de familie samen voor een mooie groepsfoto. Experimenteer met verschillende opstellingen en poses.

  3. Koppelshoots:

   • Leg de liefde tussen partners vast met romantische en speelse koppelshoots. Varieer tussen intieme close-ups en ontspannen poses.

  4. Professionele portretten:

   • Voor zakelijke doeleinden of LinkedIn-profielen kunnen professionele portretten worden gemaakt om een zelfverzekerde en competente uitstraling te creëren.

  5. Modellenshoots:

   • Experimenteer met verschillende modelleringstechnieken, poses en outfitwissels voor een dynamische modellenshoot.

  6. Zwangerschapsshoots:

   • Creëer blijvende herinneringen aan de bijzondere tijd van de zwangerschap met zachte en liefdevolle foto’s.

  7. Newbornfotografie:

   • Voor pasgeboren baby’s kunnen schattige en hartverwarmende foto’s worden gemaakt, vaak met de ouders erbij.

  8. Thema-shoots:

   • Geef de fotoshoot een bepaald thema, zoals vintage, glamour, of seizoensgebonden, voor een unieke en opvallende serie beelden.

  9. Artistieke belichting en schaduwspel:

   • Experimenteer met licht en schaduw om artistieke en dramatische effecten te creëren. Dit kan resulteren in prachtige en kunstzinnige foto’s.

  10. Feestelijke fotoshoots:

   • Voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen of jubilea kunnen feestelijke fotoshoots worden georganiseerd, eventueel met accessoires en decoraties.
 1. Klik hier voor meer informatie over onze “origineel Kerstcadeau” fotoshoot – bon.