Logo Pixela

Fotoshoot studio in Antwerpen

In onze fotoshoot studio in Antwerpen brengen wij jouw mooiste kant naar boven. Met een unieke ervaring voor jou alleen of in koppel bezorgen wij onvergetelijke foto’s. 
Of u de fotoshoot gewoon voor de fun doet of om eens het gevoel van een fotomodel te hebben, een mooi aandenken gaat u in ieder geval hebben. Verschillende outfits en licht opstellingen zijn mogelijk. Daardoor hebt u compleet verschillende foto’s en sferen in één fotoshoot.

Onze fotoshoot in Antwerpen kent verschillende formules.

De top fotoshoot is “You Got The Look”.  Twee uur in de fotostudio. Op die twee uur is veel mogelijk. Verschillende outfits, andere achtergronden, andere lichtopstellingen…op twee uur kan er al veel. Komt u met een partner of vriend(in)? dan kunnen we naast foto’s van jullie samen ook foto’s maken van ieder persoon apart.

Na de shoot krijgt u snel een link naar een kijk en selectie website. Daar kan u veel (reken op een 200-tal foto’s) zien van uw fotoshoot. Daar kan u ook makkelijk selecteren welke foto’s u graag digitaal wil, en welke u wil laten printen. 

Toch een beetje twijfel ? Dan is de “Nothing Compares To You” fotoshoot  geschikt voor u.  Zelfde insteek, iets minder tijd omdat we hier één uur fotoshoot aanbieden. 

Nog iets anders in gedachten ? Neem contact met deze link!

Fotoshoot studio in antwerpen

Fotoshoot studio in Antwerpen

In onze fotoshoot studio in Antwerpen brengen wij jouw mooiste kant naar boven. Met een unieke ervaring voor jou alleen of in koppel bezorgen wij onvergetelijke foto’s.
Ideaal om te gebruiken:

Welke fotoshoots zijn er mogelijk ?

We hebben fotoshoots in de studio van klein naar groot.
In de webshop kan je enkele voorstellen vinden. Heb je echter iets anders in gedachte ? Contacteer ons en we bespreken uw ideeën onder het moto “Alles kan, niks moet “

Wat kan je standaard als fotoshoot pakket hebben in de webshop ?

Een foto geeft zoveel weer. Het is een herinnering, een samenvatting van gevoelens en steeds een weergave van iets moois. Het legt vast wat niet altijd vast te houden is. Neem er de tijd voor en kies je fotograaf niet zomaar. Vertel ons wat je graag wil of in gedachten hebt en waarvoor de beelden moeten dienen. We denken met jou mee en maken er samen met jou iets uniek van.

Onze professionele studio:

  • The Beautiful One is de start formule. Een korte kennismaking met de fotostudio van 30 minuten fotoshoot. Uit een 50 tal beelden kies je er 5 die verder worden afgewerkt en digitaal worden bezorgt. 
  • Nothing Compares to U is meer uitgebreid. Een uur fotoshoot. We gaan dan een uur mooie beelden maken in de fotostudio te Antwerpen (Lint). U hebt de keuze uit een 100 tal beelden waar u er 10 uit kan kiezen die afgewerkt en digitaal geleverd worden en 1 afgeprint op foto papier van 20 x 30 cm.  
  • U Got The Look is de top formule. 2 uur fotoshoot in de fotostudio geeft meer mogelijkheden om speciale lichtopstellingen te doen. Er is ruim tijd om van outfit te wisselen terwijl de lichten worden aangepast. Hier krijg je echt het gevoel hoe het is om model te zijn. Geen ervaring in modellenwerk ? Geen probleem, in iedere formule gaan we u helpen met praktische tips en tricks. Bij U Got The Look gaan we dus 2 uur in de studio , hebt u keuze uit een 200 tal beelden waarvan er 20 mooi worden afgewerkt en digitaal worden aangeleverd, hebt u 2 prints op 20 x 30 cm. fotopapier 
  • Als je graag met twee komt, met uw partner, beste vriend of vriendin, dan is Together iets voor jullie. In de fotostudio gaan we twee uur foto’s maken met jullie samen, in verschillende poses en met verschillende lichtopstellingen. Er is tijd om van outfit te wisselen en om van ieder ook enkele beelden apart te maken. Enkele dagen na de fotoshoot krijgen jullie keuze uit een 200 tal beelden waarvan er 20 mooi worden afgewerkt en digitaal worden aangeleverd, hebt u 2 x 2 prints op 20 x 30 cm. fotopapier .

Een foto geeft zoveel weer. Het is een herinnering, een samenvatting van gevoelens en steeds een weergave van iets moois. Het legt vast wat niet altijd vast te houden is. Neem er de tijd voor en kies je fotograaf niet zomaar. Vertel ons wat je graag wil of in gedachten hebt en waarvoor de beelden moeten dienen. We denken met jou mee en maken er samen met jou iets uniek van.

Onze professionele studio:

Zwangerschapsfoto’s, boudoirfoto’s … noem maar op, kunnen perfect discreet opgemaakt en bewerkt worden. Gegarandeerd een originele ervaring waar wij jou of jullie met plezier bijstaan met tips en mogelijke poses. Ook hier terug in een ongedwongen sfeer.

Wens je een one-stop ervaring, dan kan je bij ons bij de fotoshoot in studio in Antwerpen een afspraak maken met onze MUA (make-up artiest):

Straal zelfzekerheid uit, geniet en go with the flow en wij leggen het vast.
Resultaat: een natuurlijke en spontane fotoshoot.

Niets geforceerd, gewoon zoals jij bent of jullie zijn. Want het is voor ons erg belangrijk dat je jou bij ons op je gemak voelt tijdens een fotoshoot in studio in Antwerpen.

Daarna ben je natuurlijk benieuwd naar het resultaat. We begrijpen dat je bijna niet kunt wachten. Je hebt helemaal gelijk! De beelden worden dan ook in geen tijd verwerkt tot prachtige foto’s:

Kies jouw favoriete beeld op formaat naar keuze, profielfoto … de mogelijkheden zijn (bijna) oneindig.

Helemaal overtuigd van deze unieke ervaring en wil jij jou van je beste kan laten zien en laten vastleggen? Wacht en twijfel niet langer. Contacteer ons voor meer informatie of boek meteen jouw fotoshoot in studio in Antwerpen: strike the pose and say cheese!

Welkom bij onze fotoshoot in onze prachtige studio bij Antwerpen!

Welkom bij onze veelzijdige en creatieve fotostudio in Antwerpen, waar we een breed scala aan fotoshoots aanbieden voor individuen, koppels, gezinnen, vriendengroepen en meer. Of je nu een professioneel portret, een glamoureuze modellensessie, een verlovingsshoot of gewoon een leuke en gedenkwaardige fotosessie wilt, wij staan voor je klaar.
Als ervaren fotograaf breng ik een schat aan expertise en passie mee voor het vastleggen van unieke momenten en emoties. Ik luister aandachtig naar je wensen en ideeën, zodat we samen een fotoshoot op maat kunnen samenstellen die perfect bij jou past.
In onze studio streven we ernaar om een ontspannen en comfortabele sfeer te creëren, zodat je je op je gemak voelt voor de camera. Of je nu een doorgewinterde poseer-expert bent of voor het eerst voor een professionele fotoshoot staat, we begeleiden je door het hele proces en zorgen ervoor dat je je op je best voelt.
Onze studio is uitgerust met state-of-the-art apparatuur en verschillende achtergronden en settings, waardoor we de perfecte sfeer kunnen creëren voor jouw foto’s. Of je nu houdt van een tijdloos en klassiek uiterlijk, een eigentijdse en moderne stijl of iets daar tussenin, we hebben de middelen om aan jouw behoeften te voldoen.

Mooie prints van uw fotoshoot

Na de fotosessie kunt u uw favoriete foto’s selecteren en optioneel aanvullende afdrukken of fotoproducten bestellen. Onze hoogwaardige afdrukservice zorgt ervoor dat uw foto’s prachtig tot hun recht komen, zodat u jarenlang kunt genieten van deze tastbare herinneringen.

Of het nu gaat om een speciale gelegenheid, een mijlpaal in uw leven, een professionele update voor uw cv, of gewoon een leuke ervaring om te delen met uw dierbaren, onze fotoshoot in de studio in Antwerpen zal al uw verwachtingen overtreffen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw fotoshoot te plannen of als u nog vragen hebt. We kijken ernaar uit om samen met u magische en onvergetelijke momenten vast te leggen in onze studio!

Kies voor een fotoshoot bij ons en ervaar zelf het verschil. Neem vandaag nog contact op en laat ons uw mooiste herinneringen creëren!