Logo Pixela

Fotoshoot studio in Antwerpen

Fotoshoot studio in Antwerpen

In onze fotoshoot studio in Antwerpen brengen wij jouw mooiste kant naar boven. Met een unieke ervaring voor jou alleen of in koppel bezorgen wij onvergetelijke foto’s.
Ideaal om te gebruiken:

Welke fotoshoots zijn er mogelijk ?

We hebben fotoshoots in de studio van klein naar groot.
In de webshop kan je enkele voorstellen vinden. Heb je echter iets anders in gedachte ? Contacteer ons en we bespreken uw ideeën onder het moto “Alles kan, niks moet “

Wat kan je standaard als fotoshoot pakket hebben in de webshop ?

Een foto geeft zoveel weer. Het is een herinnering, een samenvatting van gevoelens en steeds een weergave van iets moois. Het legt vast wat niet altijd vast te houden is. Neem er de tijd voor en kies je fotograaf niet zomaar. Vertel ons wat je graag wil of in gedachten hebt en waarvoor de beelden moeten dienen. We denken met jou mee en maken er samen met jou iets uniek van.

Onze professionele studio:

  • The Beautiful One is de start formule. Een korte kennismaking met de fotostudio van 30 minuten fotoshoot. Uit een 50 tal beelden kies je er 5 die verder worden afgewerkt en digitaal worden bezorgt. Uit die 5 mag je er 1 kiezen die mooi wordt afgedrukt op 20 x 30 cm. foto papier. 
  • Nothing Compares to U is meer uitgebreid. Een uur fotoshoot. We gaan dan een uur mooie beelden maken in de fotostudio te Antwerpen (Lint). U hebt de keuze uit een 100 tal beelden waar u er 10 uit kan kiezen die afgewerkt en digitaal geleverd worden en  2 die worden afgeprint op foto papier van 20 x 30 cm.  
  • U Got The Look is de top formule. 2 uur fotoshoot in de fotostudio geeft meer mogelijkheden om speciale lichtopstellingen te doen. Er is ruim tijd om van outfit te wisselen terwijl de lichten worden aangepast. Hier krijg je echt het gevoel hoe het is om model te zijn. Geen ervaring in modellenwerk ? Geen probleem, in iedere formule gaan we u helpen met praktische tips en tricks. Bij U Got The Look gaan we dus 2 uur in de studio , hebt u keuze uit een 200 tal beelden waarvan er 20 mooi worden afgewerkt en digitaal worden aangeleverd, hebt u 2 prints op 20 x 30 cm. fotopapier EN 2 mooie U Got The Look magazines van 20 pagina’s, met tal van foto’s uit de fotoshoot.
  • Als je graag met twee komt, met uw partner, beste vriend of vriendin, dan is Together iets voor jullie. In de fotostudio gaan we twee uur foto’s maken met jullie samen, in verschillende poses en met verschillende lichtopstellingen. Er is tijd om van outfit te wisselen en om van ieder ook enkele beelden apart te maken. Enkele dagen na de fotoshoot krijgen jullie keuze uit een 200 tal beelden waarvan er 20 mooi worden afgewerkt en digitaal worden aangeleverd, hebt u 2 x 2 prints op 20 x 30 cm. fotopapier EN 2 x 2 mooie U Got The Look magazines van 20 pagina’s, met tal van foto’s uit de fotoshoot.

Bij de formules Nothing Compares to U , U Got The Look en Together krijgt u ook een mooie cadeaubox. Hierin zit een gepersonaliseerde kaart zodat u de fotoshoot als cadeau kan geven. Daarnaast zitten er ook een aantal kaarten in ” How to Photoshoot” met tips voor kledij, pose enz. 

Een foto geeft zoveel weer. Het is een herinnering, een samenvatting van gevoelens en steeds een weergave van iets moois. Het legt vast wat niet altijd vast te houden is. Neem er de tijd voor en kies je fotograaf niet zomaar. Vertel ons wat je graag wil of in gedachten hebt en waarvoor de beelden moeten dienen. We denken met jou mee en maken er samen met jou iets uniek van.

Onze professionele studio:

Zwangerschapsfoto’s, boudoirfoto’s … noem maar op, kunnen perfect discreet opgemaakt en bewerkt worden. Gegarandeerd een originele ervaring waar wij jou of jullie met plezier bijstaan met tips en mogelijke poses. Ook hier terug in een ongedwongen sfeer.

Wens je een one-stop ervaring, dan kan je bij ons bij de fotoshoot in studio in Antwerpen een afspraak maken met onze MUA (make-up artiest):

Straal zelfzekerheid uit, geniet en go with the flow en wij leggen het vast.
Resultaat: een natuurlijke en spontane fotoshoot.

Niets geforceerd, gewoon zoals jij bent of jullie zijn. Want het is voor ons erg belangrijk dat je jou bij ons op je gemak voelt tijdens een fotoshoot in studio in Antwerpen.

Daarna ben je natuurlijk benieuwd naar het resultaat. We begrijpen dat je bijna niet kunt wachten. Je hebt helemaal gelijk! De beelden worden dan ook in geen tijd verwerkt tot prachtige foto’s:

Kies jouw favoriete beeld op formaat naar keuze, profielfoto … de mogelijkheden zijn (bijna) oneindig.

Helemaal overtuigd van deze unieke ervaring en wil jij jou van je beste kan laten zien en laten vastleggen? Wacht en twijfel niet langer. Contacteer ons voor meer informatie of boek meteen jouw fotoshoot in studio in Antwerpen: strike the pose and say cheese!

Fotoshoot studio in antwerpen

Welkom bij onze fotoshoot in onze prachtige studio bij Antwerpen!

Onze studio is een creatieve en veelzijdige ruimte waar we een breed scala aan fotoshoots verzorgen voor individuen, koppels, gezinnen, vriendengroepen en meer. Of u nu op zoek bent naar een professioneel portret, een glamoureuze modellensessie, een verlovingsshoot of gewoon een leuke en gedenkwaardige fotosessie, wij staan voor u klaar.
Als ervaren fotograaf beschik ik over een schat aan expertise en passie voor het vastleggen van unieke momenten en emoties. Ik luisteren aandachtig naar uw wensen en ideeën, zodat we een fotoshoot op maat kunnen samenstellen die perfect bij u past.
In onze studio streven we ernaar om een ontspannen en comfortabele sfeer te creëren, zodat u zich op uw gemak voelt voor de camera. Of u nu een doorgewinterde poseer-expert bent of voor het eerst voor een professionele fotoshoot staat, we begeleiden u door het hele proces en zorgen ervoor dat u zich op uw best voelt.
Onze studio is uitgerust met state-of-the-art apparatuur en verschillende achtergronden en settings, waardoor we de juiste sfeer kunnen creëren voor uw foto’s. Of u nu houdt van een tijdloos en klassiek uiterlijk, een eigentijdse en moderne stijl of iets daar tussenin, we hebben de middelen om aan uw behoeften te voldoen.

Mooie prints van uw fotoshoot

Na de fotosessie hebt u de mogelijkheid om uw favoriete foto’s te selecteren en eventueel aanvullende afdrukken of fotoproducten te bestellen. Onze afdrukservice van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat uw foto’s tot hun recht komen en u jarenlang plezier kunt beleven aan deze tastbare herinneringen.
Of het nu gaat om een speciale gelegenheid, een mijlpaal in uw leven, een professionele update voor uw cv of gewoon een leuke ervaring om te delen met uw dierbaren, onze fotoshoot in onze studio in Antwerpen zal aan al uw verwachtingen voldoen.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw fotoshoot te plannen of als u nog vragen hebt. We kijken ernaar uit om samen met u magische en onvergetelijke momenten vast te leggen in onze studio!