Logo Pixela

Moederdag fotoshoot te Kontich

Moeder op een andere manier vieren ? Kies de originele Moederdag fotoshoot te Kontich.

Natuurlijk! Hier is de tekst voor jou:


Moederdag komt eraan en wat is een betere manier om je waardering te tonen dan met een prachtige fotoshoot? Kom naar onze studio ivoor een onvergetelijke moederdag fotoshoot te Kontich, en leg kostbare herinneringen vast met je moeder! Of het nu een intieme portretsessie is of een leuke gezinsfoto, wij zorgen ervoor dat je moederdagcadeau speciaal en onvergetelijk wordt. Neem vandaag nog contact met ons op om je fotoshoot te plannen en geef je moeder een geschenk dat ze voor altijd zal koesteren.

Lees hier meer over onze moederdag fotoshoots. Ga naar onze contactpagina!

Fotoshoots voor moederdag van groot naar klein. Kies hier :

 Moederdag komt eraan en wat is een betere manier om je waardering te tonen dan met een prachtige fotoshoot? Kom naar onze studio in Kontich en leg kostbare herinneringen vast met je moeder! Of het nu gaat om een intieme portretsessie of een leuke gezinsfoto, wij zorgen ervoor dat je moederdagcadeau speciaal en onvergetelijk wordt. Neem vandaag nog contact met ons op om je fotoshoot te plannen en geef je moeder een geschenk dat ze voor altijd zal koesteren. Onze instap formule is de “Beautiful One’s” fotoshoot

Een beetje meer dan de Beautiful one’s is de  “Nothing Compares to U” fotoshoot  Hier gaan we voor een uur mooie beelden maken. In onze fotostudio werken we met verschillende achtergronden, zodat we snel zeer gevarieerde mooie beelden kunnen maken. Ervaring in poseren is niet nodig, we geven tijdens de fotoshoot kleine tips en tricks, zodat u al doende en met veel plezier een eerste ervaring in het poseren hebt. Al ervaring met poseren ? Geen probleem natuurlijk, samen maken we er iets mooi van !

De “U Got the Look” fotoshoot  is top of the bill, en de perfecte manier om Moederdag te vieren in Kontich. Tijdens deze speciale fotoshoot van twee uur draait alles om het vieren van de unieke schoonheid en stijl van moeders. Onze fotograaf legt niet alleen de uiterlijke schoonheid vast, maar ook de stralende persoonlijkheid en unieke uitstraling van elke moeder. Of het nu gaat om een glamoureuze look, een casual stijl of een tijdloze elegantie, de “U Got the Look” fotoshoot zorgt voor prachtige beelden die de veelzijdigheid en kracht van moederschap belichamen. Het is een eerbetoon aan de schoonheid van moeders, en een prachtig geschenk om hun speciale dag te vieren en te koesteren.

Moederdag_fotoshoot_te_Kontich_FotoshootvoormoederdagteKontich_pixela_origineel_cadeau

Wie kan er in beeld komen tijdens de moederdag fotoshoot in Kontich ?

Tijdens een Moederdag fotoshoot in Kontich kunnen verschillende mensen in beeld komen, afhankelijk van de wensen van de klant en het type fotoshoot. Hier zijn enkele suggesties:

 1. Moeder en kinderen: Een klassieke optie is om de moeder samen met haar kinderen te fotograferen. Dit kunnen individuele portretten zijn of groepsfoto’s waarbij de liefdevolle band tussen moeder en kinderen centraal staat.

 2. Gezinsfoto: Als de fotoshoot inclusief de hele familie is, kunnen ook andere familieleden deelnemen, zoals vaders, grootouders, broers en zussen. Zo wordt het een gezellige familieaangelegenheid.

 3. Generatiefoto: Een bijzondere optie is om meerdere generaties samen op de foto te zetten, bijvoorbeeld de moeder, grootmoeder en kleinkinderen. Dit legt niet alleen de band tussen moeder en kind vast, maar ook de familiegeschiedenis en -tradities.

 4. Moeder en partner: Voor stellen met kinderen kan een fotoshoot ook een mooie gelegenheid zijn om de band tussen de moeder en haar partner vast te leggen. Dit kunnen romantische foto’s zijn of gewoon ontspannen beelden van het gezin samen.

 5. Moeder alleen: Natuurlijk kan de moeder ook alleen worden gefotografeerd, waarbij de focus ligt op haar eigen persoonlijkheid, stijl en schoonheid.

Aan welke kledij denken voor een moederdag fotoshoot ?

  1. Voor een Moederdag fotoshoot in Kontich zijn er tal van mogelijkheden wat betreft kleding en accessoires. Naast de fotostudio is een kleedruimte zodat u makkelijk van outfit kan wisselen. Hier zijn enkele suggesties:

   1. Jurken en rokken: Jurken en rokken kunnen een elegante en vrouwelijke uitstraling geven aan de foto’s. Kies voor stijlen die passen bij de persoonlijkheid van de moeder, of het nu gaat om een romantische maxi-jurk, een klassieke A-lijn rok of een trendy midi-jurk.

   2. Casual kleding: Voor een meer ontspannen en alledaagse look kunnen moeders kiezen voor comfortabele en stijlvolle casual kleding, zoals jeans met een leuke top, een blouse met een rok of een jumpsuit.

   3. Accessoires: Accessoires kunnen een outfit compleet maken en extra persoonlijkheid toevoegen aan de foto’s. Denk aan statement sieraden zoals kettingen, armbanden en oorbellen, een mooie hoed of haaraccessoires zoals een bloemenkrans of haarlint.

   4. Schoenen: De juiste schoenen kunnen het verschil maken in een fotoshoot. Kies voor schoenen die passen bij de gekozen outfit en de stijl van de fotoshoot, of het nu gaat om elegante hakken, comfortabele sneakers of trendy laarzen.

   5. Props: Props kunnen een leuke toevoeging zijn aan de fotoshoot en kunnen helpen om een bepaald thema of sfeer over te brengen. Denk aan bloemen, boeken, een picknickmand, ballonnen of zelfs huisdieren als ze deel uitmaken van de familie.