Logo Pixela

Zwangerschapsfoto's maken in Schilde

Maak een unieke herinnering aan uw zwangerschap.

Een bijzonder voordeel van het maken van zwangerschapsfoto’s in Schilde is dat het je de gelegenheid biedt om een unieke en kortstondige fase in je leven te documenteren en te omarmen. De zwangerschap is een uniek tijdperk waarin zowel je lichaam als je leven ingrijpend evolueren. Het is een periode van verwachting en groei, zowel fysiek als emotioneel, die het waard is om vastgelegd en gekoesterd te worden.

Wat is de beste tijd om zwangerschapsfoto's te maken in Schilde ?

De beste periode om zwangerschapsfoto’s te maken in Schilde, of ergens anders, is meestal tussen de 30e en 34e week van je zwangerschap. Tijdens deze periode is je buik doorgaans groot genoeg om mooi te fotograferen, terwijl je waarschijnlijk nog comfortabel genoeg bent om diverse poses aan te nemen. Hier zijn enkele redenen waarom dit tijdstip vaak wordt aanbevolen:

 1. Grootte van de buik: Rond de 30e tot 34e week van de zwangerschap is je buik meestal groot en rond genoeg om goed in beeld te brengen, wat leidt tot prachtige zwangerschapsfoto’s.

 2. Comfort van de aanstaande moeder: Tijdens dit tijdsbestek voelen de meeste aanstaande moeders zich nog relatief comfortabel. Je hebt misschien minder last van zwellingen of ongemakken dan in de latere stadia van de zwangerschap.

 3. Flexibiliteit voor poses: Je hebt nog steeds voldoende flexibiliteit om diverse poses aan te nemen, wat de mogelijkheden voor creatieve en mooie foto’s vergroot.

Op welke locaties kan men zwangerschapsfoto's maken in Schilde ?

Zwangerschapsfoto’s kunnen op verschillende locaties worden gemaakt, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en de sfeer die je wilt vastleggen. Hier zijn enkele suggesties voor locaties waar je zwangerschapsfoto’s kunt maken:

 1. Fotostudio: Een professionele fotostudio biedt gecontroleerde omstandigheden met verlichting en achtergronden die de focus op de zwangere buik kunnen leggen. Dit is ideaal als je op zoek bent naar gepolijste portretten. Onze studio is gelegen in Lint. Hier kan je enkele voorbeelden van studiofoto’s zien.

 2. Natuurlijke buitenlocaties: Parken, bossen, stranden, bergen en andere natuurlijke omgevingen bieden prachtige achtergronden en natuurlijk licht. Ze kunnen een ontspannen en informele sfeer creëren voor je foto’s.

 3. Stedelijke omgeving: Stadslocaties, zoals straten, pleinen en architectonische elementen, kunnen een moderne en stedelijke uitstraling geven aan je zwangerschapsfoto’s.

 4. Thuis: Een fotoshoot bij je thuis kan een persoonlijke en intieme sfeer bieden. Je kunt je eigen omgeving en dagelijkse leven in de foto’s opnemen.

 5. Speciale locaties: Overweeg het gebruik van locaties die speciale betekenis hebben voor jou en je partner. Dit kunnen plekken zijn waar jullie elkaar hebben ontmoet, waar jullie vaak samenkomen, of waar speciale herinneringen zijn gemaakt.

 6. Historische of architectonische locaties: Als je van geschiedenis of architectuur houdt, kun je overwegen om foto’s te maken op historische locaties, bij oude gebouwen of bij monumenten.

 7. In de natuurlijke omgeving van je keuze: Kies een locatie die past bij je persoonlijke smaak en de visie die je hebt voor de foto’s. Of het nu een veld met wilde bloemen, een verlaten treinspoor, een zonnig strand of een romantische tuin is, de keuze is aan jou.

zwangerschapsfotos_maken_in_Keerbergen_Pixela_Zwangerschapsfotografie_Buikfotoshoot_Prenatale fotoshoot_Moederschapssessie_Zwangerschapsportretsessie_Buikportretfotografie_Verwachtingsfotoshoot

Zwangerschapsfoto's op buiten locatie in Schilde

Het maken van zwangerschapsfoto’s op een buitenlocatie in Schilde of een vergelijkbare natuurlijke omgeving kan verschillende voordelen bieden:

 1. Natuurlijke schoonheid: Buitenlocaties, zoals parken, bossen, meren en stranden, bieden prachtige natuurlijke achtergronden. Deze omgevingen zorgen voor een schilderachtig en idyllisch decor voor je zwangerschapsfoto’s.

 2. Unieke en gevarieerde settings: Buitenlocaties bieden diverse achtergronden en composities. Je kunt variëren tussen open velden, beboste gebieden, waterpartijen en meer, waardoor je een breed scala aan foto’s kunt maken.

 3. Natuurlijk licht: Buitenlocaties profiteren van natuurlijk licht, dat een zachte en warme uitstraling aan de foto’s kan geven. Dit kan bijdragen aan een ontspannen en natuurlijke sfeer.

 4. Informele sfeer: Buitenfoto’s kunnen een informele en ontspannen sfeer creëren. Dit kan leiden tot spontanere momenten en emotionele reacties, wat leidt tot authentieke en charmante foto’s.

 5. Seizoensgebonden schoonheid: Buitenlocaties bieden de mogelijkheid om de schoonheid van de seizoenen vast te leggen. Of het nu de bloesems in de lente, de groene landschappen in de zomer, de herfstkleuren of de winterse sneeuw zijn, elk seizoen biedt een unieke uitstraling voor je foto’s.

 6. Persoonlijke betekenis: Als de buitenlocatie een persoonlijke betekenis heeft voor jou en je partner, voegen de foto’s emotionele waarde toe. Dit kan bijvoorbeeld een plek zijn waar jullie graag tijd doorbrengen of waar jullie speciale herinneringen hebben.

 7. Ruimte en ademruimte: Buitenlocaties bieden ruimte en een gevoel van vrijheid. Dit kan je helpen om je meer ontspannen en comfortabel te voelen tijdens de fotoshoot.

 8. Frisse lucht en gezondheid: Het fotograferen in de buitenlucht biedt de voordelen van frisse lucht en de voeling met de natuur, wat zowel fysiek als mentaal verfrissend kan zijn, vooral tijdens de zwangerschap.

Wat is mooie kledij om zwangerschapsfoto's te maken in Schilde ?

Mooie kleding voor zwangerschapsfoto’s in Schilde kan de nadruk leggen op je groeiende buik en je natuurlijke schoonheid benadrukken. Hier zijn enkele suggesties voor kledingopties:

 1. Zwangerschapsjurk: Een zwangerschapsjurk is speciaal ontworpen om comfortabel te zitten en je buik mooi te accentueren. Kies voor een jurk in een stijl en kleur die bij je past.

 2. Strakke tops: Strakke tops of shirts kunnen je buik prachtig benadrukken. Kies voor effen kleuren of subtiele patronen die de aandacht vestigen op je groeiende buik.

 3. Maxi-jurk: Een maxi-jurk met een zachte stof kan een romantische en elegante uitstraling bieden. Kies voor een stijl die je figuur flatteert.

 4. Lingerie: Zwangerschapslingerie kan een sensuele en intieme sfeer toevoegen aan je foto’s. Kant en zijde zijn populaire keuzes voor een sexy uitstraling.

 5. Buitenkleding: Als je een buitenlocatie in Schilde hebt gekozen voor je fotoshoot, overweeg dan een mooie jas of vest die bij het seizoen past. Dit kan een extra laagje stijl aan je foto’s toevoegen.

 6. Accessoires: Denk aan het toevoegen van accessoires zoals een zwangerschapsriem, een bloemenkroon, een zijden sjaal of een hoed om je look te vervolledigen.

 7. Naakt of semi-naakt: Sommige vrouwen kiezen ervoor om naakt of semi-naakt te poseren om de schoonheid van hun zwangere lichaam te vieren. Dit kan smaakvol en artistiek worden gedaan, maar het is belangrijk om je comfortabel te voelen bij deze keuze.

Het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt in de kleding die je draagt. Overleg met je fotograaf over de stijl en sfeer van de fotoshoot, zodat jullie samen de juiste kledingkeuzes kunnen maken. Het doel is om foto’s te creëren die zowel mooi als betekenisvol zijn en die je de rest van je leven zult koesteren.