Logo Pixela

Welkom bij onze fotoshoot in onze prachtige studio bij Antwerpen!

Origineel moederdag cadeau

Ieder jaar is het weer zoeken achter een origineel moederdag cadeau. Niet dit jaar. Met één van onze plezante fotoshoots geeft u moeder dit jaar iets uniek. Iedere mama is immers meer dan de moeite waard om eens mooi in beeld gebracht te worden. Eventueel met onze leuke cadeaubox die u kan afgeven. 

Wat kan moeder verwachten tijdens deze shoot ?

Origineel_moederdagcadeau_moederdag_Antwerpen_fotoshoot_vier_moeder_pixela_fotostudio_3

We werken met mooie lichtopstellingen die moeder letterlijk en figuurlijk in de spotlights zetten, van klassieke tot originele belichting. Tijdens het shooten geven we advies voor het poseren. Ervaring is dus echt niet nodig. Als u de cadeaubox bij neemt zitten hier poseer tips en tricks in. Neemt u de box niet, wil ik ze u ook mailen als u dat wenst.

Niets ongemakkelijk, geen stress. Gewoon ontspannen plezier zodat moeder of jullie de beelden krijgen die je voor ogen had. Er is een kleedruimte naast de studio zodat wisselen van outfit makkelijk kan. Dit geeft natuurlijk weer meer mogelijkheden in de variatie van foto’s.

Er is keuze uit verschillende formules die u in onze webshop kan terugvinden.

U had nog iets anders in gedachten ? Contacteer mij en we bespreken de mogelijkgheden. 

Origineel_moederdagcadeau_moederdag_Antwerpen_fotoshoot_vier_moeder_pixela_fotostudio_2
Origineel_moederdagcadeau_moederdag_Antwerpen_fotoshoot_vier_moeder_pixela_fotostudio_1

Mat mag u bij iedere van deze fotoshoots verwachten ?

5 reden waarom een fotoshoot een goed cadeau voor moederdag

 

  1. Herinneringen vastleggen: Een fotoshoot biedt de kans om kostbare momenten met je moeder vast te leggen, die ze voor altijd kan koesteren. Deze foto’s kunnen een blijvende herinnering zijn aan jullie band en de speciale momenten die jullie samen delen.

  2. Zelfvertrouwen boosten: Professionele foto’s kunnen je moeder een boost van zelfvertrouwen geven door haar op haar best vast te leggen. Het zien van mooie foto’s van zichzelf kan haar laten stralen en zich gewaardeerd voelen.

  3. Quality time: Tijd doorbrengen tijdens de fotoshoot kan een waardevolle quality time zijn voor jou en je moeder. Samen poseren, lachen en genieten van het moment versterkt jullie band en creëert mooie herinneringen.

  4. Unieke ervaring: Een fotoshoot is een unieke ervaring die je moeder waarschijnlijk niet elke dag heeft. Het is een gelegenheid om zich speciaal te voelen en zich te laten verwennen, terwijl ze tegelijkertijd mooie foto’s krijgt om te koesteren.

  5. Geschenk van blijvende waarde: In tegenstelling tot materiële geschenken vervagen foto’s niet met de tijd. Ze blijven bestaan als tastbare herinneringen die van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven, waardoor de waarde ervan blijft groeien.

origineel_moederdag_Cadeau_Pixela

Fotoshoot Beautiful One

De Beautiful One fotoshoot van Pixela is een bijzondere ervaring waarbij je op een professionele en elegante manier wordt gefotografeerd. Het is een stijlvolle en artistieke fotoshoot die zich richt op het vastleggen van de unieke schoonheid en persoonlijkheid. Tijdens de sessie word je begeleid door een ervaren fotograaf die je helpt bij het vinden van de juiste poses en het creëren van de gewenste sfeer. De fotoshoot wordt uitgevoerd in de Pixela studio. Na de fotoshoot worden de foto’s professioneel bewerkt om ervoor te zorgen dat ze van de hoogste kwaliteit zijn en worden ze digitaal aangeleverd. De Beautiful One fotoshoot is een geweldige manier om jezelf te laten zien zoals je bent en om prachtige en blijvende herinneringen te creëren. De prijs is 75 euro. Klik hier voor meer details. 

Moederdag fotoshoot Nothing Compares To You

De Nothing Compares To You fotoshoot is uitgebreider. We hebben nu een uur fotostudio tijd. Op dat uur werken we met verschillende lichtopstellingen, en is het mogelijk om in de aangrenzende kleedkamer enkele keren van outfit te wisselen.
Ook hier, net als bij alle andere formules begeleiden we u waar nodig om mooie poses aan te nemen en samen de mooiste beelden te maken. Na afloop kan u kiezen uit een 100 tal beelden die we aan u tonen via een website. Daar mag u er 10 uit kiezen die worden afgewerkt en aan u digitaal bezorgd.  Van deze 10 beelden printen we er 1 af op mooi fotopapier op een formaat van 20 x 30 cm.
Als u later nog een extra vergroting, of muurdecoratie wil kan u die altijd bijbestellen. Er zijn tal van voorbeelden in de fotostudio te zien. De Nothing Compares To You fotoshoot hebt u voor 140 euro. 

U Got The Look fotoshoot voor moederdag

De U Got The Look fotoshoot is het top cadeau voor moederdag. Met twee uur in de fotostudio is er ruim tijd om verschillende settings en licht opstellingen te maken. Door dit ruimere tijdbestek komen we met een hoop mooie beelden. U hebt keuze uit een 200 tal beelden, waarvan we er 20 mooi afwerken. Die 20 bezorgen we u digitaal. U kan er 2 van kiezen om af te printen op 20 x 30 cm. De U got the look fotoshoot hebt u voor 270 euro. 

 

Waarom een uniek cadeau geven voor moederdag ?

  1. Waardering en Liefde Tonen

Een uniek cadeau laat zien dat je echt hebt nagedacht over wat je moeder gelukkig maakt. Het toont je waardering en liefde op een persoonlijke en doordachte manier, wat een dieper en oprechter gevoel van dankbaarheid overbrengt.

 

  1. Onvergetelijke Herinneringen Creëren

Unieke cadeaus hebben vaak een blijvende impact en kunnen prachtige herinneringen oproepen. In plaats van een alledaags cadeau, biedt iets unieks de kans om een speciaal moment te creëren dat je moeder nog jarenlang zal koesteren.

 

  1. Persoonlijke Betekenis

Een uniek cadeau kan vaak een persoonlijke betekenis hebben die standaard geschenken niet kunnen evenaren. Het laat zien dat je je moeder echt kent en waardeert wat zij bijzonder maakt, waardoor het cadeau extra speciaal aanvoelt.

 

  1. Originaliteit en Verrassing

Door een uniek cadeau te geven, verras je je moeder op een positieve manier. Het breekt de routine van traditionele Moederdagcadeaus en zorgt voor een frisse en originele benadering, wat de dag extra bijzonder maakt.

 

  1. Versterking van de Band

Een uniek en persoonlijk cadeau kan de band tussen jou en je moeder versterken. Het gezamenlijke plezier en de emotie die gepaard gaan met het ontvangen van zo’n attent geschenk, kunnen jullie relatie verdiepen en verrijken.

Moederdag vieren

 

Een fotoshoot voor Moederdag is een geweldig idee om verschillende redenen. Hier zijn vijf redenen waarom:

1. Creëert blijvende herinneringen

Een fotoshoot legt kostbare momenten vast die je moeder nog jarenlang kan koesteren. De foto’s vormen een tastbare herinnering aan een speciale dag en kunnen generaties lang worden doorgegeven.

2. Persoonlijk en uniek cadeau

Een fotoshoot is een persoonlijk en uniek cadeau dat zich onderscheidt van traditionele geschenken zoals bloemen of chocolade. Het toont dat je echt hebt nagedacht over wat je moeder gelukkig maakt.

3. Tijd samen doorbrengen

Een fotoshoot biedt de gelegenheid om quality time met je moeder door te brengen. Het gezamenlijke avontuur van de shoot zorgt voor een leuke en memorabele ervaring die jullie band versterkt.

4. Zelfvertrouwen en schoonheid benadrukken

Een professionele fotoshoot kan je moeder helpen zich mooi en zelfverzekerd te voelen. De fotograaf weet precies hoe hij haar beste kanten kan vastleggen, wat haar een geweldige boost kan geven.

5. Veelzijdig gebruik van de foto’s

De foto’s van de shoot kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Ze kunnen worden ingelijst, in een album worden geplaatst, of worden gedeeld op sociale media. Dit maakt de fotoshoot een veelzijdig en blijvend cadeau.