Logo Pixela

Origineel moederdag cadeau

Een fotoshoot in fotostudio als origineel moederdag cadeau

Ben je ook aan het zoeken naar een origineel moederdag cadeau ? Een professionele  fotoshoot is een origineel en uniek cadeau. Dank zij de verschillende formules kan je het cadeau kiezen dat je wil schenken.

Ervaring in poseren is niet nodig. U krijgt ter plaatse de nodige tips en trucs.  Zo maken we er samen een mooie fotoshoot van die nog jaren zal gekoesterd worden. 

Hieronder een kort overzicht van de verschillende formules om een fotoshoot als origineel moederdag cadeau te geven : 

Fotoshoot Beautiful One

De Beautiful One fotoshoot van Pixela is een bijzondere ervaring waarbij je op een professionele en elegante manier wordt gefotografeerd. Het is een stijlvolle en artistieke fotoshoot die zich richt op het vastleggen van de unieke schoonheid en persoonlijkheid. Tijdens de sessie word je begeleid door een ervaren fotograaf die je helpt bij het vinden van de juiste poses en het creëren van de gewenste sfeer. De fotoshoot wordt uitgevoerd in de Pixela studio. Na de fotoshoot worden de foto’s professioneel bewerkt om ervoor te zorgen dat ze van de hoogste kwaliteit zijn en worden ze digitaal aangeleverd. De Beautiful One fotoshoot is een geweldige manier om jezelf te laten zien zoals je bent en om prachtige en blijvende herinneringen te creëren. De prijs is 60 euro. Klik hier voor meer details. Speciaal voor moederdag bezorgen we u de compacte cadeaubox gratis. Die kan u dan als cadeau afgeven.

Moederdag fotoshoot Nothing Compares To You

De Nothing Compares To You fotoshoot is uitgebreider. We hebben nu een uur fotostudio tijd. Op dat uur werken we met verschillende lichtopstellingen, en is het mogelijk om in de aangrenzende kleedkamer enkele keren van outfit te wisselen.
Ook hier, net als bij alle andere formules begeleiden we u waar nodig om mooie poses aan te nemen en samen de mooiste beelden te maken. Na afloop kan u kiezen uit een 100 tal beelden die we aan u tonen via een website. Daar mag u er 10 uit kiezen die worden afgewerkt en aan u digitaal bezorgd.  Van deze 10 beelden printen we er nog 2 af op mooi fotopapier op een formaat van 20 x 30 cm.
Als u later nog een extra vergroting, of muurdecoratie wil kan u die altijd bijbestellen. Er zijn tal van voorbeelden in de fotostudio te zien. De Nothing Compares To You fotoshoot hebt u voor 110 euro. Ook hier krijgt u voor moederdag de cadeaubox er gratis bij. 

U Got The Look fotoshoot voor moederdag

De U Got The Look fotoshoot is het top cadeau voor moederdag. Met twee uur in de fotostudio is er ruim tijd om verschillende settings en licht opstellingen te maken. Door dit ruimere tijdbestek komen we met een hoop beelden, U hebt keuze iot een 200 talm beelden, waarvan we er 20 mooi afwerken. Die 20 bezorgen we u digitaal. U kan er 4 van kiezen om af te printen op 20 x 30 cm, of indien gewenst 2 super grote foto’s van 30 x 40 cm. Daarnaast krijgt u ook 2 U Got The Look magazine’s. Een voorbeeld daarvan kan u hier zien.   

Mat mag u bij iedere van deze fotoshoots verwachten ?

origineel_moederdag_Cadeau_Pixela

Moederdag is een speciale dag waarop we onze moeders eren en waarderen voor alles wat ze voor ons hebben gedaan. Het is een dag om onze dankbaarheid te tonen en onze moeders te laten zien hoeveel we van ze houden. Een origineel moederdag cadeau kan een geweldige manier zijn om deze boodschap over te brengen en hier zijn enkele voordelen van het geven van een origineel cadeau:
Het toont aan dat je moeite hebt gedaan: Door het geven van een fotoshoot als origineel moederdag cadeau laat je zien dat je tijd en moeite hebt gestoken in het bedenken van het perfecte cadeau voor je moeder. Dit kan het cadeau extra speciaal maken en je moeder het gevoel geven dat je echt om haar geeft.
Het is uniek: Een fotoshoot  is altijd uniek en anders dan alle andere cadeaus die je moeder ooit heeft ontvangen. Dit kan ervoor zorgen dat het cadeau extra speciaal aanvoelt en laat zien dat je echt hebt nagedacht over wat je moeder gelukkig maakt.
Het is altijd een mooie herinneringen : Een origineel cadeau kan vaak een speciale betekenis hebben en later mooie herinneringen oproepen . Dit kan het cadeau extra speciaal maken en je moeder het gevoel geven dat je de tijd hebt genomen om iets te geven dat echt bij haar past.
Het kan een glimlach op haar gezicht toveren: Het geven van een fotoshoot in de studio als origineel cadeau kan je moeder verrassen en haar laten glimlachen. Het kan een positieve impact hebben op haar dag en haar het gevoel geven dat ze echt gewaardeerd wordt.