Logo Pixela

Origineel moederdag geschenk in Mechelen

Dit jaar een ander moederdagcadeau ? Kies voor een origineel moederdag geschenk in Mechelen

Maak dit jaar Moederdag extra bijzonder met een onvergetelijke fotoshoot bij onze fotostudio in Mechelen! Geef je moeder een origineel Moederdag geschenk waar ze nog jarenlang van zal genieten: prachtige professionele foto’s die haar schoonheid en de band tussen jullie beiden vastleggen. Laat haar stralen voor de camera terwijl jullie samen lachen, knuffelen en mooie momenten delen. Een fotoshoot is niet alleen een cadeau voor nu, maar ook voor de toekomst – een blijvende herinnering aan jullie speciale band. Reserveer nu en geef je moeder een Moederdagcadeau waar ze echt van zal houden!

Meer weten over een origineel moederdag geschenk in Mechelen ? Ga naar onze contactpagina!

Welke fotoshoots hebben we als origineel moederdag geschenk in Mechelen ?

De “U Got the Look” fotoshoot van Pixela is de “top of the bill” om Moederdag te vieren in Mechelen. Tijdens deze ruime fotoshoot van twee uur draait alles om het vieren van de unieke schoonheid en stijl van moeders. Onze professionele fotograaf legt niet alleen de uiterlijke pracht vast, maar ook de stralende persoonlijkheid en unieke charme van elke moeder. Of het nu gaat om een trendy stijl, een relaxte uitstraling of een tijdloze elegantie, de “U Got the Look” fotoshoot zorgt voor adembenemende beelden die de veelzijdigheid en kracht van moederschap benadrukken. Het is een liefdevol eerbetoon aan de schoonheid van moeders en een prachtig geschenk om hun bijzondere dag te omarmen en te koesteren.

De “Nothing Compares to U” fotoshoot van Pixela voor Moederdag is een leuke formule om kennis te maken met poseren. Tijdens deze fotosessie van één uur maken we veel beelden. Er is mogelijkheid om van outfit te wisselen, andere belichtingen op te stellen en andere achtergronden te gebruiken. Na de fotoshoot kan u de 10 mooiste beelden kiezen via een website, welke we voor u verder afwerken en digitaal bezorgen. Deze fotoshoot is inclusief een mooie fotoprint van 20 x 30 cm.

De “Beautiful One’s” fotoshoot van Pixela is onze instapformule. Op een half uur tijd maken we mooie beelden. Daar mag u er achteraf 5 uit kiezen die we mooi afwerken en aan u bezorgen.  Het is een bijzondere ervaring waarbij individuen de kans krijgen om hun ware schoonheid te laten stralen voor de camera. We zorgen voor een professionele en ontspannen sfeer, waarbij de geportretteerde zich comfortabel voelt en zichzelf kan zijn. De “Beautiful One’s” fotoshoot biedt de perfecte gelegenheid om bijzondere momenten vast te leggen die een leven lang gekoesterd zullen worden. 

 

Meer details van de fotoshoot en de moederdag aanbieding kan u hier zien.

Origineel_moederdag_geschenk_in_Mechelen_OrigineelmoederdaggeschenkinMechelen_pixela_moederdagcadeau_viermoeder

Hoe kan ik mij best voorbereiden op een fotoshoot?

Om je goed voor te bereiden op een fotoshoot in een fotostudio, zijn hier een paar handige tips:

 1. Kies je kleding zorgvuldig: Selecteer kleding die past bij het thema of de sfeer van de fotoshoot. Vermijd drukke patronen en felle kleuren die kunnen afleiden van het onderwerp. Het is vaak een goed idee om verschillende outfits mee te nemen, zodat je kunt variëren tijdens de shoot.

 2. Zorg voor een goede nachtrust: Een uitgeruste uitstraling zal je helpen om er op je best uit te zien op de foto’s. Probeer de avond voor de fotoshoot voldoende te slapen, zodat je fris en energiek bent op de dag zelf.

 3. Hydrateer je huid: Drink voldoende water om je huid gehydrateerd te houden, zodat je een stralende uitstraling hebt op de foto’s. Vermijd het gebruik van zware make-up of nieuwe huidverzorgingsproducten vlak voor de shoot om ongewenste reacties te voorkomen.

 4. Breng eventuele benodigde accessoires mee: Als je specifieke accessoires wilt gebruiken tijdens de fotoshoot, zoals sieraden, hoeden, of andere items, vergeet deze dan niet mee te nemen naar de studio.

 5. Ontspan en wees jezelf: Probeer te ontspannen en jezelf te zijn voor de camera. Een goede fotograaf zal je aanwijzingen geven en je helpen op je gemak te voelen tijdens de shoot. Vertrouw op hun expertise en geniet van het proces!

8 poseertips voor de studio :

Veel is mogelijk in een fotostudio. Hier enkele tips :

 • Variatie in poses: Probeer verschillende poses uit tijdens de fotoshoot. Varieer tussen staande, zittende, liggende en dynamische poses om diverse en interessante beelden te creëren.
 • Expressieve gezichtsuitdrukkingen: Experimenteer met verschillende gezichtsuitdrukkingen om emotie en persoonlijkheid vast te leggen op de foto’s. Denk aan glimlachen, lachen, een serieuze blik, of een verlegen glimlach.
 • Speel met licht: Werk samen met de fotograaf om te spelen met licht en schaduw in de studio. Verken verschillende belichtingsinstellingen en posities om interessante en sfeervolle effecten te creëren.
 • Gebruik van props: Integreer props in de fotoshoot om de visuele interesse te vergroten en het verhaal of thema van de foto’s te versterken. Denk aan accessoires zoals hoeden, sjaals, bloemen, of andere voorwerpen die passen bij de stijl van de shoot.
 • Wissel van outfits: Neem meerdere outfits mee naar de fotoshoot en experimenteer met verschillende kledingstukken en stijlen. Dit zorgt voor variatie in de foto’s en geeft je de kans om verschillende looks uit te proberen.
 • Beweging toevoegen: Voeg lichte bewegingen toe aan de poses om dynamische en levendige foto’s te creëren. Denk aan het draaien van je lichaam, het bewegen van je handen of het zwaaien van je haar.
 • Luister naar de fotograaf: Luister naar de aanwijzingen en suggesties van de fotograaf. Ze hebben vaak waardevolle inzichten en kunnen je helpen om de beste poses en expressies te vinden voor de foto’s.
 • Ontspan en geniet: Belangrijkst van alles, ontspan en geniet van de ervaring! Laat jezelf los en wees natuurlijk voor de camera. Hoe meer ontspannen en op je gemak je bent, hoe mooier de foto’s zullen zijn.