Logo Pixela

Mooi kerstcadeau in Antwerpen

Geef een fotoshoot als mooi kerstcadeau in Antwerpen

Een fotoshoot als uniek kerstcadeau in Antwerpen creëert blijvende herinneringen. Breng uw partner in het middelpunt met schitterende foto’s als resultaat. Kies uit diverse pakketten, elk met een exclusieve en op maat gemaakte cadeaubox om te overhandigen.

Het geven van een fotoshoot als mooi kerstcadeau is uniek om verschillende redenen:

   1. Persoonlijke Herinneringen: In plaats van een materieel object te schenken, biedt een fotoshoot de mogelijkheid om persoonlijke herinneringen vast te leggen. Het resultaat is een blijvende herinnering aan een speciaal moment of een bijzondere periode.

   2. Creatieve Uitdrukking: Een fotoshoot geeft niet alleen de mogelijkheid om foto’s te maken, maar ook om creatief te zijn. Het stelt de geportretteerden in staat om hun persoonlijkheid, stijl en emoties op een unieke manier uit te drukken.

   3. Professionele Kwaliteit: Met een professionele fotograaf en studio wordt de fotoshoot uitgevoerd met hoogwaardige apparatuur en expertise. Dit resulteert in prachtige beelden van professionele kwaliteit.

   4. Unieke Cadeaubox: De toevoeging van een unieke en gepersonaliseerde cadeaubox maakt het geven van een fotoshoot extra bijzonder. Het toont zorgvuldige overweging en aandacht voor detail.

   5. Langdurige Waarde: In tegenstelling tot veel cadeaus behouden foto’s hun waarde op de lange termijn. Ze kunnen worden ingelijst, in een fotoalbum worden bewaard of digitaal worden gedeeld, waardoor de ontvanger regelmatig wordt herinnerd aan het speciale moment.

   6. Gezamenlijke Ervaring: Het regelen van een fotoshoot kan ook een gezamenlijke ervaring zijn. De ontvanger kan genieten van de fotosessie zelf, waardoor het cadeau niet alleen e

De Welke kledij past voor een fotoshoot ?

De keuze van kleding voor een fotoshoot hangt sterk af van het doel, de stijl en de sfeer die je wilt creëren. Hier zijn enkele algemene tips voor verschillende soorten fotoshoots:

Casual Fotoshoot:
Vermijd Drukke Patronen: Kies kleding met effen kleuren of subtiele patronen. Vermijd te drukke prints, omdat deze af kunnen leiden van het onderwerp.

Familiefotoshoot:
Coördineer Kleuren: Het is niet nodig om allemaal hetzelfde te dragen, maar het coördineren van kleuren binnen de familie zorgt voor een samenhangende uitstraling. Vermijd felle kleuren die te veel aandacht trekken.

Zwangerschapsfotoshoot:
Accentueer de Buik: Kies kleding die de zwangere buik accentueert. Aansluitende jurken of tops kunnen mooi zijn. Vermijd te losse kleding, tenzij je een meer casual look wilt.

Portretfotoshoot:
Kleed naar het Doel: Overweeg het doel van de portretten. Zakelijke portretten vragen om formele kleding, terwijl creatieve portretten meer ruimte bieden voor persoonlijke expressie.

Koppel- of Verlovingsshoot:
Coördineer Stijlen: Zorg ervoor dat de kledingstijlen van het koppel op elkaar zijn afgestemd. Coördinerende kleuren en stijlen zorgen voor harmonie in de foto’s.

Artistieke of Thematische Shoot:
Wees Creatief: Voor artistieke of thematische shoots is het vaak gewenst om creatief te zijn met kleding. Overweeg kostuums, accessoires en bijpassende outfits die het thema benadrukken.

Boudoirfotoshoot:
Kies Flatterende Lingerie: Als je een boudoirfotoshoot doet, kies dan lingerie waarin je je zelfverzekerd en comfortabel voelt. Zachte kleuren kunnen een romantische sfeer creëren.

Nadat u de geschenkbox met zorg hebt overhandigd, begint het spannende avontuur van het plannen van de fotoshoot. Samen stemmen we af op de agenda die het beste bij uw wensen past, en dit alles zal plaatsvinden in onze professionele fotostudio in Lint.

Na de fotosessie ontvangt u een exclusieve link naar een speciale website, waar een uitgebreide galerij met de genomen foto’s op u wacht. Hier heeft u de mogelijkheid om rustig door de beelden te bladeren en zorgvuldig te selecteren welke foto’s u graag in hoge resolutie wilt ontvangen. Deze selectie is geheel afgestemd op uw persoonlijke smaak en voorkeuren.

Als extraatje, afhankelijk van het gekozen pakket, krijgt u de gelegenheid om één of meerdere favoriete beelden te kiezen. Deze zorgvuldig geselecteerde foto’s worden vervolgens met de grootste zorg en precisie afgedrukt op hoogwaardig fotopapier. Zo krijgt u niet alleen digitale herinneringen, maar ook tastbare afdrukken die de magie van het moment op een prachtige manier vastleggen. Het is onze manier om uw fotoshootervaring te verrijken en u een blijvende herinnering te bieden aan dit bijzondere cadeau.

Bij de U Got The Look en 2 Gether shoot krijgt u bovendien een mooi magazine, klik hier voor een voorbeeld. 

Kerstmis_cadeau_pixela_Kerstcadeau_Origineel_Lint_fotostudio_fotoshoot_mooi_kerstacadeau_in _Antwerpen

Welke props zijn er mogelijk bij een fotoshoot als mooi kerstcadeau in Antwerpen?

Het meebrengen van props kan een fotoshoot verlevendigen en personaliseren, afhankelijk van het thema en de sfeer die je wilt creëren. Hier zijn enkele ideeën voor props die je kunt overwegen voor verschillende soorten fotoshoots:

 

 1. Familiefotoshoot:

  • Speelgoed of knuffels van de kinderen.
  • Picknickmand of deken voor een ontspannen sfeer.
  • Borden of krijtborden met familienaam of een leuke boodschap.
 2. Verloving- of Koppelfotoshoot:

  • Ballonnen in de vorm van hartjes.
  • Een gepersonaliseerd bord met de trouwdatum.
  • Boeketten bloemen.
 3. Zwangerschapsfotoshoot:

  • Babykleding of kleine schoentjes.
  • Ultrageluidfoto’s van de baby.
  • Zwangerschapsdagboek of koppeling met de verwachte geboortedatum.
 4. Portretfotoshoot:

  • Boeken, notitieboekjes of andere items die je persoonlijkheid weerspiegelen.
  • Hoeden, sjaals of accessoires om de look aan te passen.
  • Instrumenten of objecten die je passies symboliseren.
 5. Thema- of Artistieke Shoot:

  • Rekwisieten die passen bij het gekozen thema (bijvoorbeeld vintage items, boeken, bloemen).
  • Kostuums of kledingstukken die het thema benadrukken.
  • Maskers, hoeden of andere opvallende accessoires.
 6. Boudoirfotoshoot:

  • Sensuele lingerie en accessoires.
  • Zijden lakens of kussens voor een luxueuze uitstraling.
  • Kaarsen of andere sfeerverlichting.
 7. Fotoshoot met Kinderen:

  • Knuffels, speelgoed of ballonnen.
  • Kleurrijke paraplu’s of regenlaarzen.
  • Leuke petten, zonnebrillen of verkleedkleding.
 8. Professionele Portretfotoshoot:

  • Rekwisieten die relevant zijn voor je beroep of passies.
  • Laptop, boeken of andere symbolen van je werk.
  • Accessoires die je professionaliteit benadrukken.

Klik hier voor meer informatie over onze “origineel Kerstcadeau” fotoshoot – bon.