Portretfotografie

Pixela fotostudio: tal van mogelijkheden

In mijn fotostudio in Lint verwelkom ik u graag voor verschillende portretformules, waarmee ik me zowel naar jong als oud richt:

  • The Beautifull 1’s, tevens de instapformule, biedt u een leuke fotosessie van dertig minuten die resulteert in vijf sprankelend afgewerkte digitale beelden. Daarvan mag u er één kiezen dat wij vooor u uitprinten.
  • Het pakket Nothing Compares 2 U vertegenwoordigt een uitgebreide fotoshoot van één uur. U gaat naar huis met tien prachtige digitale beelden, waarvan wij er twee voor u uitprinten op 20 x 30 cm hoogwaardig fotopapier.
  • U Got The Look staat voor twee uur studiowerk waarbij we verschillende lichtsettings en achtergronden gebruiken. Het resultaat? Twintig mooie digitale beelden, twee prints en een exclusief U Got The Look-magazine met een heleboel foto’s van de shoot.
  • Wil je tot slot als koppel of met een vriend of vriendin langskomen, dan kan u voor de 2Gether formule kiezen. Deze biedt  twee uur studiowerk met verschillende lichtopstellingen en achtergronden. Na de shoot kunt u uitpakken met twintig digitale beelden, 2 prints en twee U Got The Look-magazines.

Fotohoots vanaf één uur doen we ook buiten op locatie. Afhankelijk van de gekozen locatie, vragen we een kleine meerkost voor de verplaatsing.

Klik hier op praktische afspraken fotoshoots om even te bekijken hoe alles concreet verloopt.

En hier moet u zijn voor reservaties en prijslijst.

Voor even in de voetsporen van een supermodel? Maak dan asap een afspraak voor een fotoshoot in de professionele fotostudio van Pixela op de contactpagina.

©2022Copyright - Alle rechten voorbehouden - PTRCKGPTS - Al mijn werk is auteursrechtelijk beschermd.